sukrankaan 18 aylık bebeğim emziğini klozete attı ve çöpe atmak zorunda kaldım kolay bulunan bi emzik değil ve bulamıyorum bende unutturmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
symstf sukrankaan eğer yenisini bulup alma şansınız yoksa hikaye anlatır gibi emzikle ilgili tek birşey anlatın ve her seferinde aynı şeyi anlatın biraz sancılı geçecek süreç ama alışacaktır bir süre sonra. Bu arada hangi emzik?
juli_naz sukrankaan emziğinin düştüğünü gördü mu? Eğer ki gördüyse ona anlatin bak o eski olmuş oraya düştü oradan biliyorsun alınmaz …öyle inandırın onu
sukrankaan symstf tommee tippee diye bi marka biberon ucuna benzetiyorlar genelde internette satışı var sipariş versem gelene kadar unutur diye düşünüyorum iki gece oldu zaten atalı
sukrankaan kimbumadam evet bende bırakmasını çok istiyordum emziğe çok bağlanmıştı gün içinde bile emmek istiyordu
sukrankaan juli_naz kendi attı zaten ve sürekli söylüyorum ama iki gecedir mahvetti bizi başka bi emzik aldım ama tutmadı
symstf sukrankaan bence bıraktırın gitsin zaten 18 ay olmuş bundan sonrasında artık yararından çok zararı olacak.