papatya3458 Kizlar bir hafta sonra 8 aylik oluyoruz. Gunluk beslenme duzeniniz nasil? Kac defa ek gida veriyorsunuz? Benim bebegim mama aliyor sadece, gunde iki defa ek gida veriyordum ama arttirmayi dusunuyorum - 4 kere de mama iciyor.
yacaco06 papatya3458 7. Ayda bir kahvaltı bir akşam yemeği veriyordum, kahvaktıyı yemezse öğlen meyveli yoğurt tarzı bişey veriyordum ekstra. 8. Ayla birlikte öğlene ara öğün koydum aşırı meme bağımlısı olduğu için emzirme sayımı bilmiyorum😅 gece de saat başı kalkıp emiyor perişanım🥲 boyu kilosu kaç s
arslanmomy papatya3458 biz de 7 ay 24 günlüğüz mama toplam olarak 400 500 ml arası zorla veriyorum çünkü içmiyor ek gıda da sabah öğlen akşamları da meyveli yoğurtlu bişeyler veriyorum
Eminekybyneren Aya girdik ek gıda denemeleri yapıyoruz hiçbir şekilde ağzını açmıyor ağzını kilitliyor kaşık görünce bu durumu yaşayıp çözüm bulan varsa yorum yazabilirmi
papatya3458 yacaco06 oglumun guncel kilo ve boyunu bilmiyorum 6. ayda 8 kiloydu ama 7. ay kontrole gitmedik siz haziran kac dogumlusunuz kilosu nasil ben de uc ogune gecmeyi dusunuyorum