citirkanat3 Selam kızlar kullanıpta memnun kaldığınız bb krem öneriniz var mı? Ya da tavsiye edebileceğiniz fondöten olmayan bir şeyler
BuzluKahve citirkanat3 bb değil de cc kullanıyorum ben. Yapısı daha hafif, Pure Beauty markası. Memnunum. Clinique Cc’den de çok memnunum ama o biraz bütçe zorlayıcı olmaya başladı
surprizbebe citirkanat3 note kesinlikle. Spf 50 olması da cabası. Ondan önce uzun süre flormar kullandım o da çok güzeldi. Fondöten sevmeyen biri olarak canı gönülden tavsiye ederim
Asyaveannesi04 citirkanat3 bende o kadar fondoten bb krem vardır ama note çok beğendim arkadaşım önermişti baya memnun kaldım
citirkanat3 surprizbebe mamacitaa_ Note kullanıyordum ama sanki böyle iyi dağılmıyor rengi değişiyor gibi gelmeye başladı bb krem diyorsunuz değil mi
BuzluKahve citirkanat3 bb daha kapıtıcı hafif fondöten gibi, cc cilt kusurları kızarıklık gibi şeyleri örtüp tonu eşitliyor. Ama bb kadar kapatıcı değil, yapısı ince
citirkanat3 BuzluKahve önceden olsa cc bana daha idealdi ama artık yüzüm çok lekelendi bb daha iyi olur gibi😭
citirkanat3 melisahera çünkü son bir kaç yıldır cildim lekelendi. bir de en başından beri bb kullanıyordum pek makyajdan anlamıyorum öylesine almıştım öyle devam etti 🤷🏻♀️ bilmeden doğru almışım