Ahlelele_Ahlelass kızım Mayıs’ta beş yaşına girecek. Kıskançlığı ciddi manada yok. Çok seviyor kardeşini. Ben de desteksiz büyüttüm ilk çocuğumu. Bir de daha 2,5 yasindayken calismaya başlamıştımecburiyetten. Bunda da aynı seyleri yasamak istemiyorum. Daha uzun süre ücretsiz izne ayrilacagim o yüzden.
Bizim için sıkıntı şu oldu: esim normalde çocuk bakımı konusunda destek olan biri degildi. Yemek konusunda aşırı aşırı aşırı hassas birisi. Sebebi nedir bilmiyorum. Ama sanki çocuk aç, ölecekmiş gibi muamele edip evde kaos çıkarırdı. Bütün huzurumuz alt üst olurdu. Havalar iyiyken balkonda yedirirdim, havalar sogukken de içerde telefon vererek yedirmeue basladim yeter ki eşim sussun, konusmasin diye. Telefonsuz yemek yemezdi birkaç haftadır onu astik gibi. Ama simdi de kendisi yemiyor. Ozellikle benim yedirmemi istiyor.tuvalet konusunda problem yaşıyoruz. Tuvaleti öğrendikten 2 ay sonra kreşe başladı. Kreşe baslayana kadar her şey mukemmeldi, kreşten sonra alta kacırmalar başladı.yani ben su an iki tane bebek büyütüyorum. O yüzden benim için zor. Düzelir diye bekledim ama olmadı. Psikaytriye goturmeyi düşünüyorum artık.
Eğer büyük çocuğunuz hâlâ size bagimliysa zorlar açıkçası. Ama bağımsızsa biraz da olsun rahat edersiniz bence.