ZeydsMom [silindi] koç Kırmızı - aşk, tutku, coşku Turuncu - borçtan kurtulma enerjisi Başak Sarı - odaklanma, saf niyet Yeşil - geçim, maddi rahatlama
Deletedmom_897 ZeydsMom özellikle kova burçları mı etkilicek bu durum ya da evrenin biz kovalara cevabı ne olur 🫠Senin yorumlarını pek seviyorum
ZeydsMom Deletedmom_897 evren diyor ki, Bu duraklama sadece geçici. tıpkı en sevdiğiniz yemeğin tadını çıkarmadan önce pişmesi için gereken süre gibi.
ZeydsMom ygzmoms size de yazayım. Evrenin kovalara mesajını Bu duraklama sadece geçici. Tıpkı en sevdiğiniz yemeğin tadını çıkarmadan önce pişmesi için gereken süre gibi.
binnur37 ZeydsMom Ayy ben Aslan burcuyumm ne yapcam şimdi nereye çıkayım balkona çıkayımmı napayım heyecanlandım 😁
ZeydsMom binnur37 sen sakin ol mumunu yak otur bekle 😄 neyi istiyorsan 2 subat aksamı onu bi kagida 7 kere yaz. Ve meşe ağacı varsa oraya yoksa toprağa göm. şöyle söyle ben zenginliyi hayatıma sevgiyle kabul ediyorum.
tahinpekmez_ ZeydsMom ben koç burcuyum eşim yengeç sadece kendi renklerimizi mi yakacağız ay bi yükseldim aydınlat bizi 😁
ZeydsMom SooMin Yak yakk 😁 Aslan gold, turuncu Yengec siyah, beyaz Kova beyaz, mavi Gold bulup yakarsan cok iyi olur bu aradaa