Nagisarslan Ankara’da oturuyorum gebelik takibi için doktor arayışım var. Özel hastane mi devlet mi henüz karar veremedim doktor önerirseniz çok sevinirim. Mümkünse bayan doktor 🙂
aybars_mom Nagisarslan Şehir hastanesi Yeliz çolakoğlu ve Necati hançerlioğulları önerilmişti. Yeliz hanıma gittim çok memnun kaldım. Güler yüzlü, ilgili
hasrettk Nagisarslan elif ozan şahin gözüm kapalı öneririm süreçte asla sezaryene çekme eğilimi olmadı özelde maalesef oluyor bu durum. Yda center da klinik açtı yeni güven hastanesi ile anlaşmalı. Doğum sürecindede hamileliktede çok güzel ilgilendi.
ebrusafura Nagisarslan ben etlige gidiyorum belgin Savran ücok kadın doktora gidiyorum çok güleryüzlü sorduğum sorulara güzelce yanıtlıyor onu tavsiye ederim
pudu Etlik şehir hastanesinde doğum yaptım Berna hocaya muayene oldum en son prof kendi muayene ediyor ama şuan ismi görünmüyor Tülay Akçay da iyi prof hep kendi muayene ediyor ama biraz agrasif yaşı gereği tolere edemiyor herhalde
hasrettk Noname21 bende koru da yapmıştım ebeleri çok deneyimli. İki ebe oluyor biri deneyimli devlet emeklisi diğeri gençten oluyor. Çok iyiler işlerinde