sinakbs Arkadaşlar merhaba oğlum 5 ay 5 günlük dünden beri maalesef uyku problemi yaşıyoruz normalde çok kolay uyuyan bir bebekti ve uyurken sadece çok hızlı bir şekilde başını sağa sola sallıyor beşiğinde doktoru kendini sakinleştirmeye çalışıyor dedi.Şu an olduğundan daha hareketli uyku problemi ve böyle sorunlar yaşayan oldu mu bu aylarda yardımlarınızı bekliyorum 🙏
kardelen2 sinakbs atak haftası benim kızımda 1 ay sürdü bu olay artık büyüyo ve yeni şeyler öğrendikçe uyukuları bölünmeye başlıcak annesi ❤️
betamom sinakbs 5 aylıkken başladı 6-6,5 bandında bitti. Tabi ara ara durakladıgıda oldu. Bizim diş sancılarımız coktu. Desteğe alısıyorsa sonrasında toparlayamayabiliyor haberinşz olsun
babylinda02 Biz de yarın tam 5 aylık olacağız aynı durum bizde de var kafasını sağa sola çevirmenin haricinde bir de ayaklarını kaldırıp yere vuruyor kendini bir şekilde uyandırıyor dalamıyor . Sürekli tetikteyim ha uyandı uyanacak diye yorucu bir süreç önerisi olan varsa ben de denemek isterim . Bir de sizin bebeğinizde de huzursuzluk var mı yani hep yanında olmamı istiyor ağlıyor uykudan ağlayarak uyanıyor siz böyle problemler yaşıyor musunuz?
evreniko babylinda02 merhaba, 2 günde pek bir şey değişmemiştir ama güncel bi değişiklik var mı 🤦♀️ bir de yazdığınız bi şeye takıldım ayaklarını kaldırıp vuruyo uyurken demişsiniz benim oğlumda çok yapıyo onu gaz olduğu için diye düşünüyoduk. Sizin bebeğinizde gaz sorunu var mı? Yani acaba gaz değil mi? Delirmek üzereyiz artık uykusuzluk ve yorgunluktan
babylinda02 evreniko merhabalar günü gününü tutmuyor inanın ben de anlamıyorum enerjisini mi atamıyor gazı mı var . Uyanıkken çok sık yapıyor dönmeye mi çalışıyor bilmiyorum .eğer dalmadan yatırırsam yatakta da çok yapıyor iyice açıyor uykusunu. Ama ben günde 4 kez gaz damlası veriyorum gazını çıkarıyor kakasını yapıyor gaz olduğunu çok düşünmüyorum. Ya enerjisiyle alakalı ya da bacaklarını tanıyor dönmesi yakındır diyorum kendi kendime
yagiiz evreniko merhaba oğlum 4 aylık. O da ayaklarını kaldırıp sert bir şekilde vuruyor. Doktora sordum. Bebekler çok uyarılınca yani yorulunca yapıyormuş kendini sakinleştirmek adına bu şekilde söyledi bize
linda25 evreniko benim oğlumda aynı şekilde 5. Aya girdik ve uykudan ağlayarak uyanıyor ayaklarını yukarı kaldırıp vuruyor bu şekilde uykuları çok düzensizleşti uykusunu alamayınca daha da bir huysuzlaştı beni yanında görmezse daha fazla ağlıyor şöyle bir şey denedim uyurken yatağının yanında oturdum yada yanına uzanarak uyudu bu şekilde gündüz uykularını iyi yapınca gece hiçbir sıkıntı olmuyor gündüz 4 defa uyku yapmaz ise gece uykusuna da girmesi zorlaşıyor daha çok iletişim daha çok temas çok şükür geceleri kesintisiz uyuyor
evreniko yagiiz allah allah yani herkes kadar aktivite yapıyoruz gün içinde, uyanıklık süresi aşıldıkça da eğlemek için bi şey yapmak zorunda kalıyo insan kendi kendine kalamıyoki. Resmen kısır döngüye kapıldık, çıkamıyoruz
evreniko linda25 ya ben çok uzun zamandır yanında bekliyorum gündüz uykularında yoksa zaten 15 dakikada falan uyanıyo yanından gidersem. Ama mesela bugün nefesi kesile kesile ağladı uyumamak için ne yaptıysam yok uyumadı. Böyle de işte geceyi de etkiliyo baya ama uyumayınca da uyumuyolar
linda25 evreniko uyumadıysa bence zorla uyutmaya çalışma biraz ilgilen onunla oyunlar oyna sakinleştirip uyutmayı dene istersen bu dönemlerde bebekler ya kucakta yada memede uyumak isterler mesela tam dalmadan yatağa koyma birde burnu açık olmalı mutlaka ona dikkat et gerçekten çok etkiliyor
evreniko linda25 hepsini yapıyorum. Yani çok güzel düzenimiz vardı. Son bir haftadır bozuldu. Haftasonu doktor kontrolümüz var bakalım sürpriz bir şey diyecek mi. Bitti dediğim gaz geri geldi gibi. Gaz mı ondan da emin değilim. Bebek bu tabii ki tek düze olması imkansız ama yorgunluktan da tükeniyo insan bi noktada. Umarım güneşli günler gelir hepimize ☺️
bigemmom evreniko diş sancısı vardır belki bizimde bozuldu 1 haftadır çok güzel düzeni vardı bu zamana kadar 5 ay 20 günlük kızım
tuna32_ Bu postta okudugum bebekler kızımdan büyük sizlerden bilgi almak isterim kızım dün 4. Ay aşısıni oldu bugün aşırı derecede huzursuz sürekli agliyo normalde zaten huysuz bı bebekdi ama bugün daha kötü oldu 2. Ay aşısında sürekli uyudu ama bu bı farklı normalmi sizce sanki bir yeri agriyo gibi sizlaniyo bide kaç gün sürer sizce
bigemmom tuna32_ 4 5 gün sürebilir ağrısı çoktur çok fazla ağlarsa calpol verin bizimde 4.ay aşısında daha huzursuzdu
tuna32_ Bide mamasını bile içmedi bugün toplam bir büyük biberonu benim zorumla gelip gidip ağzına verdim öyle bitirdi dolayısıyla bezide kuruydu normalmidir sizce yemek yememesi
yagiiz tuna32_ belki sizin de 4.ay atağı dedikleri şey başlamıştır. Ya da aşı huzursuzluğu bi kaç gün olabilir diyorlar ondan da olabilir.