beyzanur66 Kızlar bebeklerınızın gece beslenmesını nasıl yapıyorsunuz 44 günlük bebegım şu son 2 gündür 5 6 saattır uyanmıyor bende uyuyakalıyorum
seval868_ beyzanur66 2 ay 7 günlük bebeğim acıktığında ağlıyor ve o zaman mama veriyorum kendim uyandırmıyorum, 40ından sonra da bu şekilde ilerledim hep kendi uyandığı takdirde verdim mamayı
ebruylm beyzanur66 benim bebeğim de 37 günlük aynı şekilde uyanmıyor ben uyandırıp emziriyorum ilk bebeğim bu konuda tecrübeli annelerimiz yazarsa ne yapmalıyız
ipekduman25 beyzanur66 5 6 saat yenidoğan için çok geç bir süre bebeklerin kan şekeri düşüyor açlıktan ve uyanamıyorlar
bebek_12 ebruylm benim bebeğim 33 günlük doktora sordum bu 2.ayda 3 saatte bi beslenmesi gerektiğini söyledi
forumungurmesi 1 ay kontrolünde kilo alımı iyiyse kendisi uyanana kadar uyandırmanıza gerek yok, maşallah bu arada uykuyu seven bir bebek demekki.
ipekduman25 beyzanur66 benim bebeğim 3 aylık kilo alması gereken prematüre bir bebek doktorumuz 4 saati geçirme besleme için uyandır yedir dedi