kuzeylul3608 Merhablar 4 aylık özel bir eğitim … Saçlar topuzlar fönler Bu eğitimden sonra hemen yer açmak istiyorum ama biraz endişeliyim aranızda var mı tecrübeli birileri
gizemtemel kuzeylul3608 meslegi tam anlamiyla kavrayip ogrenmek 5 yil siz 5 aylik egitimle dukkan acmak buyuk cesaret ben 2009dan beri sektor icindeyim hala cesaret edemedim ayriyeten guzellik uzmani olmama ragmen zaten artik dahada heralde yapamam bebekden dolayi hersey gonlunuzce olsun ama tavsiyem acicaksaniz yaninizda a-zye herseyi bilende bir calisan alın derim
susancikanbalik kuzeylul3608 tecrübe olarak sürekli kuaföre giderim:) makyaj eğitimi ve saç kesim eğitimi de alırsanız ilk bir iki ay sıkın dişinizi sonrası bol başarılı günler demek
kuzeylul3608 gizemtemel moralim bozuldu eğitim alanında en beğenilen kişiyim ama cesaret edemiyorum dediğiniz gibi hep ya şöyle ya böyle olursa diye
gizemtemel kuzeylul3608 evet iste bende hep dusundum ya islemezse ya o dukkani gecindiremezsem ya istedigim gibi olmazsa diye cok dusundum ve olmadi yaa guzel isleyen boyle saglam bir isim yapmis guzellik salonu ile isim hakki alicaksiniz yada ne olursa olsun ya batsamda ciksamda en azindan ben yaptim en azindan denedim icimde kalmadi diyeceksiniz 🤭 sahsen ben bayan kuaforunu 2012 senesinde actim 2013 senesinde tekrar kapadim olmadi bir dahada denemedim 🌸
kuzeylul3608 susancikanbalik böyle motive edilsem güzel olur aslında 🥰teşekkür ederim inşallah olur bakalım sınavlar eğitimler hala devam ediyor
kimbumadam kuzeylul3608 Çalışma tecrübem yok ama 16 yaşından beri saçımı boyatıyorum🤭 Son 2 sene içinde gittiklerimin sadece 1 i işini düzgün yaptı ve istediğim saçı çıkarabildi. O yüzden bol tecrübe , sonra dükkan şahsi fikrim Başarılar şimdiden
ayazs_mom BuzluKahve evet bencede dükkan açmak niyetindeyseniz kesinlikle başka bir yerde çalışıp tecrübe edinmelisiniz
minikelanur Kesinlikle pat diye dükkan açmayın benimde kalfalık belgem mevcut 8 ay eğitim gördük biraz mesleği öğrenin deneyim kazanın en az 1-2 sene içinde olun işin sonra yer açarsanız hem müşterileriniz sağlam kadro oluşturur hemde siz rahatça işletirsiniz
kuzeylul3608 susancikanbalik kendime inanıyorum ve güveniyorum aslında ama çevremdekiler farklı düşünüyor ister istemez etkileniyorum