damlaacar1501 Kızlar benim kızım daha 17 günlük ve emzik vermeyi düşünüyorum sizce daha erken mi yoksa şimdiden alıştırmaya başlayayım mı doktor verebilirsiniz dedi ama annemde midesi büyür daha çok acıkır dedi ikilemde kaldım sizler ne yaptınız acaba
seyma0661 damlaacar1501 midesi büyür acıkırı ilk defa duydum ben bebeğime 3.gün vermiştim Philips avent
juli_naz damlaacar1501 ben ikinci günü vermiştim ve hastanedeydim…doktorlarda gördü kimse bir şey demedi
drykrbn damlaacar1501 bizde doğar doğmaz verdiler emmesi güçlenir diye sindirimi kolsylaştırıyor ve ani ölüm riskini azaştıyormuş
gizematadeniz damlaacar1501 dogdugy gun verdim ve asla acikan bir cocuk degil. 17 aylik hic aciktigini bilmem 😂😂😂 ama emzik kolaylık ya
Hry-ayhn26 biricik9 emzik tutmadı halde zorlayan annelerin bebeklerinde öğürme refleksi gelişiyor buda red etmeye sebeb oluyor
damlaacar1501 drykrbn annem öyle diyince bi düşündürdü de bugün yarın alırım emziğini. Hemen vermeyi düşünmediğim için almamıştım
drykrbn damlaacar1501 damak yapısını bozmayanları araştırıp almak daha iyi ama bakın internetten öyle alın ilerisi için de sorun olmasın
damlaacar1501 drykrbn baktım işte damaklı delikli ve silikon uçlu daha iyi diş çıkarana kadar diye okudum ama benim kız kabul eder mi bilmiyorum. Ve yuvarlak uçlu damaksız emzik de kabul eder mi onu hiç bilmiyorum ama damaksız emzik damak yapısını bozabilir diye okumuştum. Bunlar dışında eskisinden daha çok acıkır mı emzik versem diye düşünüyorum çok kararsız kaldım 🥴😅😅
damlaacar1501 gizematadeniz annem kafamı karıştırdı bi yandan da mantıklı geldi dediği bi yandan da emzik kullanmayı düşünüyorum doktordan olumsuz bise duymadık da bakalım
thelaraa Annem doğduğu gün ağzına emziği yapıştırdı, iyiki de yapmış huzursuz olduğu zamanlarda sakinleştiriyor
damlaacar1501 elifozkan aslında alıştırmak istiyorum ama bi yandan da istemiyorum. Daha çok acıkır diye düşünce var bende başka bişe yok 😅
drykrbn damlaacar1501 ilk emziği açken verirseniz daha rahat olur tutması yani daha erken acıktırmadı bizde ama sindirimi kolaylaştırdığını duymuştum mama verdiğimde 4 saat duruyodu sütte 3 saat tabi mama da önmli burda hippe geçtiğimdem beri 3 saate acıkıyor
erkekannes damlaacar1501 hastanede direk verdim ağlıyordu hiçbi sorunu yoktu emzik verince rahatladı emme hissi rahatlattı güvende hissettirdi şuan 1.5 aylık hiçbir sorun yaşamadık sadece anne sütüyle besleniyor meme reddide yapmadı zaten sadece uykuya geçişlerinde veriyorum ve derin uykuya geçtiği gibi emzik ağzında düşüyor tüm gece veya uyanana kadar emmiyor midesi de büyümez ne alaka ama çok fazla hıçkırıyordur eminim ki işte o hıçkırıklar midesini büyütüyor e ona da çare yok tabi ki illa ki midesi büyüyecek bu çocuğun gün geçtikçe ve hıçkırdıkça günde 4-5 kere hıçkırık tutuyordu doğduğunda