betulseyma60 Kızlar artık kafayı sıyırcam gece sürekli uyanıyor sürekli emmek istiyor artık yoruldum dönmekten uyuyamıyor geceleri artık kaç defa uyanıyor sayamıyorum sizin bebişler nasıl acaba
deozge betulseyma60 6 buçuk aylık bizdede durum aynı ilk kez böyle olduk uyku terörü falanmı acaba çığlık çığlığa uyanıyor ayetel kürsi nazar duası ne varsa okudum az önce uyudu
orkide2 betulseyma60 7 aylık bizim de aynı sürekli uyanıyor gece meme istiyor yanımda uyumak istiyor belim başım tutuldu valla
nurzeyd06 betulseyma60 7 ay 12 günlük aynı durumdayız artık gece yanımda yatıyor memeyi açıyorum uyanınca kafasını çevirip emiyor doyunca bırakıyor 😂😂 açık büfeye döndüm
betulseyma60 deozge yani bilmiyorum ama çok yoruldum onu biliyorum sürekli dönüyor bazen kalkp oturuyor sürekli dua okuyoruz bizde rabbim kolaylık versin
ygmryni Bizim de öyle 7. Ayına girecek uyku kalmadı hiç diş çıkardı ondan diyorum ama bu kadar uzun sürüyor mu onun sancısı onu bilmiyorum
betulseyma60 ygmryni uzun sürüyor diş iki tane peş peşe çıkardık 4 aydan bi başladı 5 bucuk aylıkken çıkardı birini diğerinide 6 ayında çıkarsı şuan 8 aylık oldu ve yine diş çıkarıyoruz geceler resmen haram olmuş durumda
betulseyma60 orkide2 aynı durumdayız artık gece uykudan bile bişey anlamıyorum bildiğim bişey var çok yoruldum bi bebek yarım saatte hatta 10 dk da uyanır mı dönmekten uyumuyor sürekli memede kalmak istiyor bende kendi kendime acaba doymuyor da mı uyanıyor diyorum
orkide2 betulseyma60 aynıyız valla toplasan 2 saat uyumamışımdır bi elimle onu tutuyorım dönmesin diye artık sol tarafıma yatmaktan belim acıdı
betulseyma60 nurzeyd06 ayyy yalnız değilsiniz bu durumda bende aynıyım sabah bi uyanıyorum ki meme ortada 😂 gülüyorum ama cidden dayanamıyorum ben uykusuz yorgunluk beni bitirdi