prensesveannesi1 Kızlar amcam bana bi arsa verdi sizce oraya ev mi yapmalıyım yoksa beklemeli miyim kocamın bana kalır korkusuyla ev almak niyeti yok ev almaya kesinlikle karşı borçu ödeyemem diyor sizce ne yapmalıyım
Deletedmom2987 prensesveannesi1 amcaya bak bizimki de ben doğum yaptım aramadı üstüne birde kendinş haklı çıkardı konuşmuyoruz şu an 😂 ellerin amcaları arsa veriyor, imkanınız varsa ev yapın tabi
prensesveannesi1 Minikkoalam0404 bedavadan vermedi babam ona başka yerden arsa verdi o da bana orayı verdi canım
prensesveannesi1 Deletedmom2987 Deletedmom2987 derinmavi57 bedavadan vermedi babam ona başka yerden arsa verdi o da bana orayı verdi canım
Minikkoalam0404 prensesveannesi1 hee o ayrı ama bence ev olarak değerlendirin eğer sizin olduysa arsa
SevimliHayaletCasper prensesveannesi1 ev almakla ev yaptırmanın arasında pek bi fark yok maddi olarak
prensesveannesi1 Arkadaşlar size fikir sormuşum herkes nasıl verdiğini merak etmiş amcam durduk yete vermedi babam onun kızına verdi o da bana veriyor yer değiştirdik yani kimse kimseye bedavadan mal vermedi
35glden prensesveannesi1 imkanınız varsa evinizi yaptırın , yarın bir gün bir şey olsa kendi evim var diyebilirsiniz