asel03112025 Arkadaşlar ben sağlık ocağının verdiği Devid 3 kullanıyorum d vitamini olarak iyi işe yarayıp yaramadığını bu ay göreceğiz ama değiştirmek istiyorum ocean marka almak istiyorum önerir misiniz?
UrbanMom asel03112025 ben d vitaminini saglik ocağının verdiğini kullandim d vitamininde hic sorun yasamadim fakat demiri ocean kullandim sonra da bestirona döndüm ikisi de ise yaramadı çocukta demir eksikligi çıktı. En son doktorun verdiğini kullanınca duzeldi. D vitamini olarak nasil bilmiyorum ama demiri bir ise yaramadi.
efsacan asel03112025 saglik ocağının verdigi bizde gaz problemi yapmisti ve kabizlik ocean markasi tavsiye ederim
Marianne asel03112025 ocean bestiron falan takviyeleri tavsiye etmem, klinik araştırması yok. Sgk karşıladığı vitaminleri kullanmanızı tavsiye ederim.
mlskgn Marianne merhaba bebeğim 13 aylık doktorumuz D-Rise adlı dvit verdi ancak dişlerini fircalamamı söyledi araştırdım yağ bazlı olduğu için lekelenme yapıyormuş kullanan var mı yaşayan var mı bebeğin dişlerini fircalasam nasıl yıkayacağım vs vs yardımcı olurmusunhz
yagizmom_ asel03112025 Sağlık ocağının verdiği aycicek yağı içerdiğinden gaz problemi yaratabiliyor ocean kullaıyorum zeytinyağı içeriyor bence daha faydalı ve memnunuz