kivancege Bebeğim 11 aylık pipetle içermiyor Ucunu bastırıp ağzına su gelmesini denedim Ama pipeti kendi çekemiyor Avent suluk aldım belki öğrenir alışır diye ama olmadı Var mı başka öneriniz
defnedilej kivancege bn uğraşmadım 12.5aylıkken meyve suyu denedim hazır olanlardan .Bir defa alttan sıkdım bakdım kndisi çekip içmeye başladı
bsrkn kivancege inan hiç beklemediğin anda oluyor 😂😂 bende çok denedim aynı yöntemle hiç istemedi çekemedi. Bir iki ay sonra eline verdim şak diye çekti bende şaşırdım sen öğrenmiş miydin bunu diye 😂 sık sık verin eline bence çekebildiklerini fark ettikleri an o iş tamam
ebrusafura Bende hiç ugraşmadım zaten biberona alışık değildi bi anda suluktan su içmeye başladı daha 11 aylık için erken degilmi
kivancege ebrusafura biberonla mama içiyor bizimki Ya erken mi bilmiyorum ama hiç su içmiyor bezi hep sarı Bardakla falan denedim içmedi biberonla da verdim içmedi Suluğa belki heves eder dedim ama onu da çekmedi
mamacita_1 kivancege hep önünde bulundurun içse de içmese de ben oyun oynarken falan hep koyuyordum ortaya bir baktım kendi kendine öğrenmiş. Başta ben ağzına uzattığımda öğürmüştü hiç zorlamadım