Dcnk 16 aylık oğluma hiç balık yağı kullanmadım balık yağı kullanmak istiyorum. Hangisini önerirsiniz temiz içerik güzel olsun
Gokturksmom_ Dcnk 20 aylık olduk biz de kullanmadık hiç. Doktorlar da bir şey demedi ama kullanın falan diye.
Asyaveannesi04 Dcnk easy fish oil kullanıyoruz multivitaminli memnunuz ama biz hafta da en az 1 balıkta yiyoruz
livanurvealpinannesi61 Dcnk haftada 3 gün balık yemiyorsa kullanmak gerek. Ben wellcare kullanıyorum . Epa DHA değeri 1000 ve üzeri olmalı içeriği temiz tadı da güzel. Oğlum balık yemediği için kullanıyorum
Dcnk Gokturksmom_ ay bende götürdüm Dr a oda bana demedi kullan diye eczaneye sordum D vitamini kullanıyorsan gelişimi iyiyse gerek yok dedi ama içim rahat etmedi boyu biraz kısa kaldı gibi geliyo
Gokturksmom_ Dcnk biz d vitamini de kullanmıyoruz doktora gidince bir soracağım bakalım aklıma takıldı benim de
ilenalemin livanurvealpinannesi61 ben de bundan kullamocam ama d vitamini de kullanıyor kızım.sz kullanıyor musunuz
Kizannesi1823 livanurvealpinannesi61 Eczaneden alıyorsunuz dimi fiyatını söyleyebilir misiniz rica etsem.
alp3413 livanurvealpinannesi61 Merhabalar sizin yorumunuz üzerine sipariş verdim memnunsuz dimi bu marka güvenilir mi çok araştırma yapamadım ama🌺🌺
livanurvealpinannesi61 Kizannesi1823 eczane fiyatını bilmiyorum ben Trendyol dan almıştım eczane de bulamadık Özel olduğu için yok dediler
pimpiriklianne43 livanurvealpinannesi61 hangisini kullanıyorsunuz bende almak istiyorum ama unik olanını mi normalimi alayım bilemedim 15 aylik
alp3413 livanurvealpinannesi61 livanurvealpinannesi61 bende aldım bugün kahvaltıdan sonra mi veriyorsunuz
pimpiriklianne43 livanurvealpinannesi61 epa ve dha değerleri farklı ikisininde hangisini alsam diye düşündüm 15 aylik için hangisi uygun olur acaba
livanurvealpinannesi61 pimpiriklianne43 ikisine de toplam 1490 yazıyor günlük epa DHA değeri toplam 1000 ve üzeri olmalı ikisi de olur yani