kbrakya06 Bebeğim 29 günlük emerken bir anda memeden kopuyor ıkınıyor,zorlanıyor,ağlıyor emmek istiyor gibi ama memede kalamıyor meme reddi mi yaşıyoruz yoksa gazdan dolayı mı yapıyor anlamıyorum (biberon mama takviyesi vs kullanmıyoruz,emzik kullanıyoruz )
sdnce kbrakya06 ya gaz ya da sütünüz tazyikli olabilir ondan geri çekiliyordur meme reddinde çoğu zaman memeye bile zor yatıyorlar çünkü
minikkusunanasi kbrakya06 Benzer şeyleri yaşadım görüştüğüm danışmanlar bana sütümün az olup olmadığını, tazyikli gelip gelmediğini soruyordu. Sütüm bebeğimin istediği kadar çok ve hızlı gelmediği için meme reddi olduğunu söylediler. Ayrıca emziği de meme başı şaşkınlığına sebep olabilme ihtimali yüzünden bırakmamı önerdiler. Ben memeye döndüremeden sütüm tamamen kesildi, bir an önce eğer meme reddiyse problemin çözülmesini dilerim. Eğer gazsa da bebişin bir an önce rahatlamasını diliyorum 🙏🏻 Sağlıkla büyütün.
momica kbrakya06 benim bebeğim o aylarda memede gaz çıkarırdı daha rahat çıkarıyordu emerken bırakır ıkınır çıkarır devam ederdi
kbrakya06 minikkusunanasi sütüm var emerken karnından ses geliyor ve hemen ağrı gelir gibi bırakıyor anlayamadım devam mı edemiyor yoksa emzik mi istiyor
minikkusunanasi kbrakya06 Gazdan devam edemiyor olabilir o sesler geldiğine göre. Sütünüz tazyikli olabilir o zaman, kontrol edin mutlaka 🙏🏻 bir de gaz sancısı emme dışında da olan bir şey olduğu için emmediği zamanlarda o şekilde kıvranmıyorsa sütün şiddetiyle alakalı olabilirmiş bana söylenen böyleydi.
momica kbrakya06 acı elma yağı sürebilirsiniz topuklarına hatta ben bazı sancılarında göbek deliğinim çevresine daire şeklinde çok az sürüp masaj yapıyordum
masalika Benimki de aynı biraz içiyor huyszulaniyor çözdüm artık gazmis meğer hemen gazini cıkarıp tekrar emziriyorum