Sdagllc Arkadaslar bebegim 62 gunluk. Yarin kalca ultrasonu icin hastaneye gidicektik ama hastanede supheli hasta varmis. Riske atmak istemiyorum. Bu ultrasonu ne zamana kadar cektirebilirim? Bir de rota virus asisini 3.ayda yaptirsam olur mu?
Sahreyldrm Sdagllc 3. Aya kadar vakti var diye biliyorum kuzum biz 40ında yaptırmıştık ama rota aşısını da 3 ay 8 günlüktü yaptırdığımız en geç 3 ay 14 günlükken ilk dozu yapılsın dedi doktorumuz
LINDAMAY Sdagllc hastaneyi arayıp ilgili bölümün hemşiresine danışabilirsiniz, en doğru cevabı onlar verir. Rota aşısını ben yaptırmadım, allah korusun hastalanırsa tedavisini yaptırırım dwdim.
Hunilianne Sdagllc kalçayı da rotayı da erteleme. Şüphe artık her yerde. Hijyen kurallarına dikkat et gerisi tevekkül. Allah’ın yazdığından fazlası basımıza gelmeyecek.
Sdagllc Ikrazumra19 Sahreyldrm LINDAMAY Hunilianne tesekkur ederiM hepinize. Randevu aldigim hastanede kuzenim hemsire supheli varmis gelme dedi o yuzden tedirgin oldum eger bi hastanede varsa baska bi hastaneye gitsem bile yine vardir. Yasicagimiz varsa zaten yasicaz ama yine de insan tedirgin oluyo maalesef. Umarim usg icin gec kalmayiz 🥺