ciceksincicek Arkadaşlar bebeğim 12 günlük anne sütü alıyor emiyor yani gündüz sütüm iyi gece sanki yetmiyor dolmuyor yani gece mama versem bir kez en azından göğsüm dolana kadar kaç cc vermeliyim sizce ?? Bir de gece yatmadan ne yesem süt olur hızlıca
buglemmom ciceksincicek 3 hurma sütle beraber ye o iyi geliyor 30 cc verebilirsin ilk 30la baslaniyor
ezgicnts ciceksincicek bestlak al ben kullandım sütüm arttı baya günde 3 defa bir bardak suya 20 damla atıp öyle içiyordum illa da mama kullancam dersen ben geceler emzirdikten sonra 30cc ye bir ölçek mama verebilirsin bende öyle yapıyordum ama mutlaka emzir
firdevsbl ciceksincicek herkes 30 cc yazmış benim bebiş doymuyordu 30 cc ile çevre 30 diye baskı yaptı hep. en sonunda aç kaldığı için sarılık oldu. her bebek farklı illaki 30 olucak diye karar kılmayın bebeğiniz ne kadar yerse o kadar yedirin. 60 cc yiyenide gdüm 90 cc de
melek0610 ciceksincicek mama ek olarak hiç vermedim ama sütüm az gibi hissetsem direkt tahin ya da tahin helvası yiyorum işe yarıyor bende. Bulgur pilavı ve sütlaç da iyi geliyor diye düşünüyorum ama tahin kadar net etki yok
buglemmom ezgicnts merhaba bişey soracağım aç karninami tok karninami iciyonuz ve emzirdikten sonrami içiyorsunuz bende yeni aldimda öğrenmek istedim
ezgicnts ciceksincicek evet evet düzenli kullan faydasını görürsün gece yatarken de bebeğini önce emzir sonra 30 cc ye 1 ölçek mama ver öyle yatır hem rahat yatar hemde aklında soru işareti kalmaz
ciceksincicek firdevsbl evet aslında öncesi emzirsem sonra 30 cc versem mantıklı gibi fırsat verse zaten göğüslerim dolacakta
ezgicnts buglemmom canım kusura bakma yeni gördüm benim kendi ebem her emzirmeden sonra 30cc mama ver dedi ama ben emzirmeden önce de verdim sonra da verdim ya önce emzir yada sonra ama mutlaka emzir kilo artışı için en iyi yöntem