zeynep2912 Merhaba Bugün oğlumu doktora götürdüm 22 aylık boyu 85 cm geldi boyu biraz kısa diyip bize ligone kids fosfolipid & B Complex takviye edici ilaç önerdi uzaması için 3 ay sonra kontrole çağırdı bu ilacı kullanan var mı acaba
MayaliHamur zeynep2912 şu hastalanmayançocuğun atom tarifinden yapıp verseniz hem daha doğal besleyici hemde boyu uzar kilo alır yapanlar genelde çok memnun
annevebebegiii__ zeynep2912 neden kısa dedi? Anne ve baba kısaysa zaten çocukta kısa olur. Bebeğim 85 cm boyunda bize kısa demedi doktorumuz 22 aylığız
livanurvealpinannesi61 zeynep2912 badem sütü tahin iğde çekirdeği boy uzatır. Ben oğluma og natural kids macun kullandım çok güzel boy uzattı
SevimliHayaletCasper zeynep2912 ilaç kullanacak kadar kısa değil boyu. Başka bir doktora daha danışmadan vermeyin. Bazı doktorlar sırf pirim kazanmak için ilaç öneriyor.
zeynep2912 MayaliHamur onu denedim ama çok iştahsız bugün doktora da söyledim kilosu ideal dedi ama boy sıkıntımız oldu kilo 12 kilo
kdjdkd MayaliHamur bende yapıcam onu bu hafta benimde 4.5 yaşındaki oğlum çok kısa doktor genetik sizde çok uzun değilsiniz babasıyla dedi ama yinede atomu denemek istiyorum herkes çok memnun
zeynep2912 forumungurmesi açıkçası yapay zekaya sordum sıkıntı görünmüyor ama yinede her önerilenede güvenmek istemiyorum kararsız kaldım
MayaliHamur zeynep2912 iştahsuz çocuk çok zor ya bende aynı dertten muzdaribim allah yardım etsin hepimize
zeynep2912 Bizde baba uzun 1.85 ben 1.60 ım ama beynimi bulandırdı doktor bu şekilde konuşunca insan tedirgin oluyor
Nikita zeynep2912 bir daha kontrole gittiğinde endokrine alan açtır. Eğer hormonal/genetik bir sorun yoksa düzgün beslenmeyle potansiyel boyuna ulaşacaktır. Bazı çocuklar sürekli azar azar uzar, bazıları birden boy atar.
kdjdkd zeynep2912 doktorunuz firma ile anlaşmış Olabilir mi çünkü benim çocuklarımda kısa doktora götürdüm genetik dedi onun harici içinde L arjitin içeren şuruplar alabilirsin istersen dedi bende argivit focus aldım onun harici iğde tozu duydum tahinin çok uzattığını duydum onları denicem