nededinsen_ Uykusuzluğa çözüm bulan var mı ben alışamadım uykusuzluğa nasıl mücadele edebilirim gündüz uyuyamıyorum kızım hemen uyanıyor ev işi yemek derken zaten vaktim de yok su vitamini kullandım iyi geldi şunu yaptım iyi geldi dediğiniz bir şey yok mu
Pamukhanim_ nededinsen_ suprdayn kullandım faydasını gördüm gerçekten yorgun olurdum şimdi iyiyim 2 haftadır kullanmıyorum gözlerim açılmıyor
usenmedimyaptimbirvelet nededinsen_ 2023ten beri uykusuzum ya🤣 ilk oğlumda fena koyardı kaç kere uykusuzluktan kustum ağladım sinirden kollarımı kanatırdım şimdi 40 günlük kızım var gece geç uyuyor sürekli kalkıyor ama ilk çocuğum gibi pek zorlanmıyorum Alışmış vücudum fakat iyi uyumadığım zaman aşırı depresif mutsuz oluyorum Magnezyum şyi gelebilir belki
Pamukhanim_ Niyesordunbucevabi bu canım enerji olanıda kullandım aynıydı. Doğa benimkini yatağın arkasına attı eczaneye de gidemedik hastalıktan 2 haftadır bittim 😅
nededinsen_ Pamukhanim_ sanırım benim demir takviyem iyi değil ocean kullanıyorum ama yeterli olmayabilir