Ymnfat 2 aylık bebeğimde kalça ultrasonu çekilirken sol böbrekte kum ve genişleme olduğu soylenildi 9 mm ölçüldü nefrolojiye gönderdi randevu aldm ama çok korkuyorum doğrusu başına gelen varmı bizi neler bekliyor daha çok küçük
Niyesordunbucevabi Ymnfat ilk kızımın da vardı nefrolojiye gittik 6 mimdi sanırım kendi kendine geçmesini bekleyeceğiz 6 ay sonra geri gelin dedi kontrolde kapanmıştı bizim
esiilaa Ymnfat bizim 1. Ay kalça usg sırasında rastgele dr gördü sol böbrekte genişleme dedi nefroloji takibine basladık aylık kontrole gittik dr takip edicez şu aşamda yapıcak bısey yok dedi bizim 6. Ayda toparladı bebek büyüdükçe toparlayabilme ihtimali yüksek demişti öyle de oldu
Niyesordunbucevabi Ymnfat Korkmayın geçici bişe oluyor genelde benim ayrıntılı ultrason da çıkmıştı doğunca kalça ultrason da gözüktü ve kendi kendine geçti zamanla inşallah sizin de öyle olur
Ymnfat Niyesordunbucevabi inşallah sagolun evet aslnda. Detaylıda banada demişlerdi ama sınırda takip ettir dediler sonra her sormamda yok gayet iyi bı sıkıntı yok deyince unutmuş gitmiştim dün kalça ultrasonu için götürdügmde görüldü yoksa ben hamileyken söylediklerini unutmuşm bile
esiilaa Ymnfat evet çok haklısınız bizde cok korkmustuk moralimiz bozulmustu insan hemen panik oluyor ama iyi düşünün sizinkide büyüdükce düzelir inşallah 🙏