Mylifemm_2626 Kızlar acill!! Spiralimin ipini göremedi doktor. Özelde yüksek fiyat söylediler devlete gidicem nasıl oluyor bilgisi olan var mı lütfen yardımm cok korkuyorum
Niyesordunbucevabi Mylifemm_2626 benim de görememişti doktor ipini sonra çıkartmak için gittim aile sağlığına normal şekilde ipinden tutup çıkarttı. Bakan doktor görememiş meğer duruyormuş yerinde
Gulsennn1 Mylifemm_2626 spirali nerde taktırabiliriz ücreti nedir bir de rahatsızlık hissi veriyor mu ilişki esnasında
kendin Mylifemm_2626 benim de geçen öyle oldu ip yoktu hastaneye gittim doktor baktı dedi yerinde dedi iner normal dedi adet olduğun zaman indi
_YanakReisinAnnesii Mylifemm_2626 belirli aralıklarla olan muayene de hep karnımdan ultrasonla bakıldı hiç alttan ipine vs bakılmadı tekrar bende. Bilemedim üstte kalsın yaşayan birileri vardır belki.
Mylifemm_2626 Alttan ultrasonla baktırmıştim 1 yıl önce boyle bisey dememişlerdi bu sefer gittiğimde ipini göremedigini söyledi yerinde duruyor dedi simdi devlete gidicem prosedür nasıl ilerliyor bilmiyorum kafayı yemek üzereyim cok korkuyorum
Mylifemm_2626 Ben halk sağlığında taktırdım ücretsiz tamamen. Takarken de iliski esnasinda da hic hissetmedim.