neslihankusdemir Kızlar 70 gün oldu doğum yapalı onla Bi alakası var mı bilmiyorum ama saçlarım inanılmaz birbrine giriyor taramayla alakası yok tarar taramaz dolanıyor ve hayatım da ilk defa böyle bişe yaşıyorum napabilirim duş sonrası saç kremleri işe yarar mı? 🥹
simseklivekalpli neslihankusdemir evet ise yarar. Ben bir de saç bakım yağı almıştım onu sürüp nemli iken tariyorum. Kuru tarayinca daha çok dökülüyor ve dolaşıyor.
_YanakReisinAnnesii neslihankusdemir saçınız ince telli mi? Benimki ince telli ve daha tararken birbirine giriyor. Saç spreyiyle tarayıp üzerine bakım yağı sürüyorum ama kuruyunca yine dolanıyor tabi.
simseklivekalpli _YanakReisinAnnesii ayy bu benim kızım. İkinci kez aynı yeri geçerken bile dolaşıyor🤦🏻♀️
neslihankusdemir simseklivekalpli vallahi benimde öyle tararken yukarısı ağaşı inene kadar dolaşmış oluyor 🥹
_YanakReisinAnnesii simseklivekalpli gerçekten çok sinir bozucu birşey ya nefret ediyorum bu yüzden saç taramaktan 😂
rlrmelmtnk neslihankusdemir benimde 4 buçuk aylık kızım duşta 2 sefer kremledim beklettim zor açtım böyle bir dolanma olamaz açılmıyor ama saç bakım ürünlerim var sprey krem bakım serumları kurtarıyorum dolanmaması için sürekli düzgün toplaman lazım bide her gün saçı nemlendirip tarama