Limoncekirdegi Merhaba sevgili anneler, bizim ilk dişimiz 5 ay 7 günlükken çıktı yanındaki de 2 hafta sonra çıktı. Üstler tahmini ne zaman çıkıyor sizin bebeğiniz ilk dişini ne zaman çıkardı?
KendiEvimdeDeplasmandayim Limoncekirdegi ilk dişleri yani alt iki dişini 6bucuk aylıkken. Üst 3dişi 8aylıkken beraber çıktı. Üstten yan kesici 4.dişi 10aylığa yakınken çıktı. 13aylık şuan alt iki dişi patladı ama bebekten bebeğe değişir tabi
daisybebek Limoncekirdegi ilk kızımda 10 aylıkken, oğlum 7 ay 5 günlükken alt iki dişi, 8 ay 5 günlükken üst tek dişi çıktı
Limoncekirdegi alynda evet neredeyse geceleri hiç uyumadı 2-3 gece. Çok huysuz ve huzursuzdu sebebi dişmiş meğer
23ks [silindi] masallqh subhanallah cok erken cikartmiasiniz benimde ogluk 3 aylik elleri hep agzinda su donem ellerini kesvediyir ama bir yandan acaba erken dis cikartirmi diyede dusunuyorum 😊
myangelson Limoncekirdegi 10.5 aylıkken alttan 2 diş çıktı bir kaç gün sonra üstten 1 diş daha çıktı. Öteki damaklar da kabarıkti 3 yer bugün fark ettim 2 tanesi daha uç vermiş 1 tanesi de bir kaç güne verir. 6 tane dişimiz oldu neredeyse 20 günde 😅😅
burcak_ Limoncekirdegi 5 aylık dı bnm bebeğimde alt 2 dişi geldi çok geçmeden üst 4 dişide çıktı birkaç ay snra
esmadeniz1234 burcak_ belirti vermiş miydi verdiyse ne kadar sürdü Oğlum iki haftadır sürekli ağzına bişey alıyor ısırıyor en son battaniyeyi yeleğini çekiştirip ısırırken gördüm
[silindi] 23ks Allah razı olsun canım. Benim kız da 3 aylık başladı elleri hep ağzındaydı diş de olabilir sizinki de 🌸