zarifhanims Merhaba beraberindeki dekorlarla uygun bir şey aradığım için uzaktan çektim. Buradaki sigorta kapağını tablo ile kapatmak istiyorum ancak nasıl bir şey yapabilirim fikir verir misiniz ? Tam ortalı olmadığı için 3lü ya da 2li tablo olmuyor
Tatlican zarifhanims Büyük bir tablo iki yeride kapatırmı acaba. Sen sadece üsttekinimi kapatmak istiyorsun.
ziyangilbihter zarifhanims tek bir tablodansa büyüklü küçüklü aile fotoğraflarımız ile dekor ederdim ben olsam
zarifhanims Tatlican ayy bana kalsa o üstteki yerde kapansın ama o kadar büyük olursa kötü durur mu bilemedim. 70e 100 ölçüsünde yatay dokulu tabloları beğeniyorum ama nasıl olur bilemedim. O kare deliği de muhtemelen 15×15 kare boat kapagı ile kapatabilirim. Şimdilik önceliğim ortada duran sigorta kapagı
zarifhanims Tatlican Miracam Bu tarz tablo nasıl olur sizce ikisinden birini mi seçsem yoksa farklı bir şey mi baksam
sarikavun zarifhanims tablo degil de birsuru farkli boyut ve sekillerde fotograf cerceveleri assaniz. Buyuklu kucuklu olunca panolar da kapanir hemde guzel bi foto duvariniz olur
myavocado zarifhanims Şu vazolu olana bayıldım ben, ama bir tık daha turuncu, kiremit tonlarda renkli olsa canlılık katardı alana.
zarifhanims Hem alcak olması hem boat kapakları hem kenardaki kare boşluktan dolayı kafamda oturtamıyorum 🥲
zarifhanims Tatlican şimdi ölçtüm sanırım o daha uygun oldu. Sigorta kutusunun ölçüsü 50×70 diğerinde yanlardan kapatıyor ama uzunluktan kapatmıyor. Bunun boyutu 90×70 hem enden hem boydan baya kapatıyor
zarifhanims myavocado Yeşil harika olur aslında. Bu renksiz dokulu tablolardan alıp kendim minik dokunuslarla boyasam nasıl olur acaba
zarifhanims myavocado Bu arada burası da merdivenin karşısı. Yeşil tonu karşı dekorada uyar gibi görünüyor
myavocado zarifhanims zarifhanims aaa evet, yeşilli bir şey kesinlikle uyar. Bayıldım evimize ya ne kadar zevklisiniz, böyle sade, farklı ve şık 😍
SooMin zarifhanims bende de böyle bir problem var ama çıkıntılı ya nasıl olacak tablo diye düşünüyorum
zarifhanims myavocado Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim 🫶🏻💕 bakalım istediğim gibi bişey bulamazsam kapı yanındaki duvar kâğıdına uygun duvar kağıdı kestirip mobilyacıda çerçeve yaptıracağım. Ama vazolu yakın bir ihtimal sipariş edip denesem mi acaba
zarifhanims ziyangilbihter Aslında harika olurdu. Böyle vintage çerçeveler içine o şekilde fotoğraflar koymak hoş olurdu. Ama sigorta kutusu çok büyük. Ölçüsü 50×70 olunca ondan daha büyük tablo anca kapatıyor 🥲