Aslancik Merhaba kizlar bebegim 5 bucuk aylik yaklasik 1 haftadir gece 10 da uyuyup 11 de uyaniyor ve 1 den oncede asla uyutamiyorum ciglik kiyamet nasil duzelir napcam bilmiyorum bi fikir verin lutfen ❤
btlbtl Aslancik benim oğlumda 5 buçuk aylık dogdugundan beri gece uykusuna 12 - 1 arasinda yatiyor kendine bole bi duzen olusturdu acikcasi bende suan duzeltme girisiminde bulunmadim.
MucizemGeldi Aslancik benim oglumda 5 bucuk aylik ve dogdundan beri 1,2 den asagi uyumuyo simdi son 1 haftadir da sabah 4 bucuk gibi uyaniyor yarin doktoruma soylucem bu durumu sanirim artik doymuyor yoksa 6,7 gibi uyanirdi 😕
Aslancik Dorukannesi ne kadar zamandir boyle peki benim bebegim 10da uyur 2 saatte bir emmek icin uyanirdi yaklasik 1 haftadir boyle
Aslancik btlbtl 12-1 cok gec ama cok kucukler daha en gec 10 gibi gece uykusuna gecmesi lazim normal olani 8 bucuk 9 ama 10 a bile raziyim artik 1 nedir gece kusu gibi
Zeykemk26 btlbtl aynen 9-10 da gece uykusu bılmıyor kendısı olusturdu bu duzenı 12 de dalıyoe 3 aylık suan
btlbtl Aslancik evet bebek icin gec bende farkindayim , aslinda daha erken uyusa en azindan banada biraz vakit kalabilir cunku o uyudugunda bende uyuyorum