Merhaba arkadaşlar tv, tlf içerik kısıtlaması nasıl yapıyorsunuz? You to be girince her gördüğünü izlemek istiyor. Hadi diyelim evde kısıtladım bir anneme gidiyoruz bıraksak başından kalkmıyor ben kapatıyorum anneme babama açtırıyor kayınvalideme gidiyoruz aynı hatta kayınvalidem gilde kuzen faktörüde var. Benim izletmediğim çocuğumun hiç bilmediği içerikleri kuzeni izlediği için oturup oda izliyor bu sefer her gittiğimizde x in yani kuzeninin izlediğinden izlemek istiyor bana ondan açın diyor eve gelince yine aynı durum sürüyor birinin evine misafirliğe gidiyoruz tv açık mesela o evin çocuğunun izlediği bir içerik var onda görüyor izliyor çocuklu bir ortama giriyoruz tlf istiyor vermiyorum ama diğer çocuğun elinde var bu sefer onun yamacına sokuluyor onun izlediği içerik benim eline vereceğim içerikten daha saçma versen bir dert vermesen bir dert siz napıyorsunuz? Ortamda bir tv tlf varsa çocuğu yanımıza çekemiyoruz bu konuda kısıtlayan olduğumuz için ekran görsün başından kalkmıyor bazı insanlar diyor bizim evimizde tv hep açıktı alışkın olduğu için izlemez pek diye. Bizim evde de 2.5 yıl ekran hiç olmadı sonrasında kısıtlı oldu nerde ekran görse görmemiş gibi izliyor