dunyambebegim Kızlar 2 mılyon tüm ama tüm birikim sadece bu . Kredi de çekilerek desteksiz ev alınır mı Kocaeli ve istanbul tarafından. Bize destek olacak kımsemız yok var ama düşman gibiler. Maalesef kendimiz almak istiyoruz bu 1.20 faiz cıkacak diyorlar ama
betul97_ dunyambebegim Alınır canım neden alınmasın. Bakarsınız sahibinden gibi uygulamalara gidip bakarsınız vs inşallah bulunur.
Poncikkkk dunyambebegim çok zor ya allah yardımcın olsun cok şükür birikimin var az bir krediyle işi bitirebilirsn rabbim gönlüne göre ev nasip etsin inşallah Benm kenarda 100₺ bile yok ne yapcam ne edecm bilmiyorum kiradaym cok zor birikim yapmak
dunyambebegim gamze150 peki çıkacak mı ya geçen yıldan beri bekliyorum faiz düşsün diye ama sürekli araştırıyorum cok yoruldum
dunyambebegim Hiilyuss canım dusunduj ama 5 yasın altındaki evler tapuda 4 mılyonsa mesela 2 mılyon gösterdikleri için alamıyoruz
dunyambebegim Poncikkkk canım aslında ameliyat param o ama özelde olacaktım ama mecburen ev ıhtıyaxımız var mecburen almak ıcın gece gunduz ugrasıyıruz ama en az 2 .5 cekmek lazım gerı ödeme cpk cıkıyor bu 1 20 faiz oranı ne zaman gelecek ya cok zor
dunyambebegim Poncikkkk aileler destek oluyor mu bizimkiler asla olmuyor daha çok kocamın tatafı bizde 5 kurus bırakmama derdinde borç ustune borc aldılar gerı vermediler
Poncikkkk dunyambebegim cok gecmiş olsun canım evet kac yıl uğraştn bu para için 500 bin ceksen yine fazla ödemezsn 1.2 faiz ne zamandır gelcek aslında inşallah gelirde alrsınız en güzelinş rabbim gönlündekini versn eğer sende eşinde çalışıyorsanız ancak krediyi ödersenz başka türlü zor
Poncikkkk dunyambebegim kaynanamgilin durumu pek iyi değil aslında annemlerde öyle annemler harclık verir bazen evime eşya alırlar erzak gibi onun dışında yok malesef
dunyambebegim burcokovski istanbul ya da Kocaeli ama evler 4.5 falan siz ne kdr aldınız kredi ne kdr ödeme hangi sehir
dunyambebegim Poncikkkk ben çalışmıyorum vnm 2 bizde bar 2.5 kredı cekmek gerek ama gerı ödeme 6 olacak nasıl ödenir bilmem
dunyambebegim burcokovski faiz oranı kaçtı Ankara’dakiler İstanbul’a göre daha uygun ne iyi hayırlı olsun canım
Poncikkkk dunyambebegim aaaa evet bayağı oluyor öyle aylık taksitte cok olur Allah kolaylık versin inşallah miras falan varmı arsa ev belki o biraz yardımcı olur size
ipeksibel dunyambebegim Kocaeli den mümkün değil fiyatlar çok uçmuş ben de arastiriyorum 2 milyin kredinin geri ödemesi yedi milyin faizler yüksek 1.20 ye düşeceğini de hiç zannetmiyorum keşke dusse