zbydztrk Bebeğim yemek istemiyor başını çeviriyor bazen öğürmeye başlıyor çorbayıda içmiyor 5.5 aylık olunca başlamıştım tadımlara onlarda da aynısı oldu biraz ara vermek zorunda kaldım zamana ihtiyacı vardır diye ama şuanda da aynı 6 aylık
isufumveben zbydztrk şuan yeme amacı olmaz zaten. Bir iki çay kaşığı tadına bakması yeterli sakın zorlamayın. Farklı sebepler de olabilir uyku, diş bunlar çok etkiler
sarikavun zbydztrk 6 aylik bebis zaten istahla yemez merak etmeyin. Mahsat tadina kokusuna dokusuna alismak tatmak. Dili degse yeter. Ama surekli teklif edin zorlamayin merak etmeyin normal
minnakpopus zbydztrk benim bebeğimde 6,5 aylık oldu iki çay kaşığı yerse şükrediyorum tadımları 5 de başlayıp bitirdik artık 2 öğün şeklinde devam ediyorum ancak ağzını mıh gibi kapatıyor valla şimdiden yoruldum ilk oğlum böyle değildi bu cücük çok zorluyo
zbydztrk minnakpopus bizde 7 aylık olduk hala aynı önceden yine hurma vs yiyordu şimdi onlarıda almıyor kusacak gibi yapıyor
minnakpopus zbydztrk geçici süreç merak etmeyin çok aşırı ısrarcı olmayın kaşık reddide olurda daha büyük sıkıntı ara ara teklif edin henüz zaten daha çok küçükler