Selam kızlar
22 aylık bebeğim emziğe aşırı düşkün çok seviyor .
Ben daha önce ucu yırtık emziklerini verdim istemedi gördüğünde almadı hatta ama geceleri alıyordu ya da gündüz uyurken . Uyurken emziği ıslattık o şekilde tuttu yani istiyordu uyurken bende ıslatıp verdim uyusun diye sanırım hatayı orda yaptım.Bir süre devam ettim böyle sadece uyurken alıyordu ve geceleri de atıyordu yani çok az emiyordu totalde. Ama bir anda nolduysa gündüz de çok istemeye başladı sürekli ıslatıp vermemi istiyor ağzından düşünce takmaz ıslat ver der yani bir anda bozuldu her şey resmen yırtık emziği ister oldu. Bende bir karar aldım bir hafta gündüz yok sadece öğle uykusunda ve gece uykusunda bir hafta sonra da uyurken de bıraktırma kararı aldım . Bugün 3. Gün gündüzleri vermiyorum ama aşırı ağlıyor çok yani sürekli elimden tutup musluğa gidiyor yıka ver demek istiyor aşırı ağlıyor yerlere atıyor kendini hep ağlıyor tüm gün ağlayarak geçiyor yani ne yapacağımı şaşırdım emzikle arasında başka bir bağ var yogunbakımda bir hafta kaldı ben yanında yoktum emzik vardı diye düşünüyorum hep onunla sakinleşiyor kendisini kontrole alıyor gibi böyle olunca da çok üzülüyorum . Ben açıkçası bir ara tutmayınca sadece uyurken alınca sevinmiştim ama birden tekrar istemeye başladı sizde bu durumu yaşayan var mı yani ne kadar sürede düzelir alışır pes etmeyeceğim çünkü ama çok ağlıyor ve emzik de steril değil yırtık pis emzik yenisini versem onu hiç bırakmaz bu da korkutuyor