Yüzlerce yorum , iyi değerlendirmeler sonucu yenidoğan kontrollerine gittik üç kere. Ben mi farklıyım ben mi çok şey bekliyorum diye düşündüm açıkçası arkadaşlar bu doktorun nesinden memnunsunuz ya ? Adam konuşmuyor ağzından kerpetenle laf alıyoruz , ilk defa anne baba olmuşuz bize durumu kimin izah etmesi lazım? Soruları soruyoruz donuk donuk isteksiz cevaplıyor ve bazen bildiğim soruları soruyorum cevap asla iç açıcı değil. Herkes yazmış bebeğimi kontrol ederken çok iyi davranıyor??? Diğerleri dövüyor mu ya ? Bebeği ettiği kontrol 2 dk bile değil hişt pişt deyip rol yapıyor bu da bana daha da yapmacık geliyor. Zaten odaya girince emanet gibiler yanındaki kızlar bile öyle ben böyle anlamsız böyle saçmalık görmedim . Her girdiğimde kendimi mahcup kötü hissediyorum adam konuşmuyor ya . Kilo alımı bi öncekine göre az diye sütün az diyor mesela, o sırada benim süt fışkırıyor . Diyorum ki hayır 3 aşı ve ataktan dolayı bebek asla emmedi yok sütün az 🙄 körü körüne inanmayın bi gidin deneyin anlayacaksınız