Hayallerhayatolsa cokbilmismom gerçekten bir anlık oldu nasıl yaptılar bilemedim Sene sonuydu ondan biliyorum kapatırlar diye kabul ettim
Pamukhanim_ Hayallerhayatolsa çok geçmiş olsun artık aslında spam diye çıkıyor bende öyle olduğu zaman açmam internetse de mesaj atsın kapatacağına çok yaygın böyle şeyler
oylesinebiri__ Hayallerhayatolsa türk Telekom dan çıktık saçma sapan bi tarife aylık 2000 istiyor üstüne daha ödeme gelmeden kesip duruyor
Hayallerhayatolsa tecrubeli bende böyle diyordum nasıl kanarsınız altın para kaptıranlara polisim adı altında Buda farklı yani kanmamak elde değil biraz çaksaydım asla kabul etmezdim
tecrubeli Hayallerhayatolsa internet altyapınız değişti ve internet taahhüt süreniz doldu diye yıllardır arıyorlar beni ama size denk gelmemiş sanırım kötü olmuş🥲
ilknurerogluzun Hayallerhayatolsa türk telekomu arayip sikayet edin bence adinizi kullaniyolar diye dijiturke ciddi yaptirim uygulanmali bu ne genislik boyle anlamadim sikayet varda yuzlerce sijayet var boyle…
Hayallerhayatolsa ilknurerogluzun evet çok şikayet yıkılıyor net baktım herkes dolandırılmış bi yotuber bile
myangelson Hayallerhayatolsa bilmiyorum ama avukat falan ücreti olmuyor sanırım tüketici hakları var her ilde görüşüp sorabilirsiniz nasıl olduğunu
Mixleydi Aynısı başımıza geldi gidip şikayet ettik ve turktelekomun şubesine gidip şikayette bulunduk
Hayallerhayatolsa SooMin onu ben de yapıyordum diğer numaralara ama bu nasıl oldu ben de anlamadım vallahi birden onay vermiş oldum
Orenda_ Hayallerhayatolsa Kız bu yıllardır olan bir dolandırıcılık yalanı nasıl kandın yenileyelim şöyle böyle diye arıyorlar eşim dalga geçip kapatıyor artık 😄 Geçmiş olsun canım
Hayallerhayatolsa Orenda_ sağol canım ben asla açmıyordum bunu aramaları Geçen sen netimiz kesildi ben açmadığım için benim üzerime evin interneti neyse kapattılar Eşimde aradı aç artık numaraları net kesildi deyince bende onay verdim 🫨🥺
Mixleydi Hayallerhayatolsa biz para falan vermedik çünkü gelip bağlamadılar bizi aradıktan sonra hemen gidip şikayet ettik