nnoktaa Hiçbir zaman isteklerimiz ihtiyaçlarımız bitmiyor. Kiminin uykuya, kiminin paraya, belki tatlıya, belki kahveye.. Daha bir çok şey sayılabilir. ✨Peki senin şu an neye ihtiyacın var? Ben başlıyorum Masaja.. 💆♀️
Balkizlarim nnoktaa Sessizlik + yağmur+ kahve 10 dk iyi geldi ihtiyacım vardı ve yaptım şükür 😇 AÖL kayıt olmak istiyorum bugünde buna ihtiyacım var inşallah tamamlarim hedefimi ☺️🌸
nnoktaa Niyesordunbucevabi Ayyyy ona da ihtiyacım var yaa. Ama dedim belki bi masaj falan olursa enerjim yerine gelir de kendim yaparım 😂😂😂😂
katerinapetrova nnoktaa 3-5 insan yüzü görmeye,sosyalleşmeye… neredeyse 1 yıldır hastane,market alışverişi dışında hiç dışarı çıkamadım kafayı yemek üzereyim
Elfgrn nnoktaa Evimdeki işlerin hepsinin yapılmasına, yarına misafirim var ağır, o yüzden evi sil süpür kökten yapmam lazım. Her gün yapıyorum nankör işi bitmiyor yenisi çıkıyor. Birde rahatsızım kaç gündür ölü gibiydim kendime gelemeden ev işlerine girdim. Oyyy oyyyy ne halt edecem bilmiyorum. Birde kızçem sağolsun aklımla oynuyor onunla daha zor oluyor herşey.
nnoktaa Elfgrn Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin aşkım. Hem temizlik hem misafir tez vakitte geçsin gitsin..
yigitarife nnoktaa kızların hepsine katılıyorum. Biraz dinlenme, biraz para, biraz uyku ve bir kahve :)
Pamukhanim_ nnoktaa Kendimle baş başa kalıp kafa dinlemeye ihtiyacım var. Çok zor günler geçiyorum çok yoruldum 😥🥺😪
gizemtemel nnoktaa hamama 😂 ama oyle bir hamam ki icinde hersey dahil masajı spa’sı kesesi kopugu saunasi herseyi boyle pamuk gibi kus gibi hafiflemek 🙏🏻🤭🫧🫧🫧
Friends nnoktaa Tek başıma sırt çantamla birlikte uçağa atlayıp telefonumu kapatıp çok değil birkaç günlük bir tatile….
anonimli Araba alıp, son ses müzikle tek başıma gezmek istiyorum Ama ehliyetim de yok 😂😂 Nerden başlasam bilmiyorum, şöyle 8 külçe altın ve 10 trilyonum olsa herşey düzelecek gibi🥹 Şaka yapmıyorum bu arada 🙄 Tek başıma çatır çatır para harcayıp, son ses müzikle gezmek istiyorum Allahım duy sesimi
gizemtemel anonimli tek basina tadi cikmaz kiizz gecerken benide al 😂 sira sira surer bagira bagira dolaniriz 😂