ezgiliiii 1 saat emmesi 🙅♀️ imkansız,o 1 saat emme sonrası nasıl?
Linclenmek için söylemiyorum ama kilolu bebek sağlıklı bebek düşüncesi ni bırakmamız lazım, doktor kilosu iyi diyorsa yeterlidir sütü ve her zaman emmek istemesi çok normal çünkü bebekler göğsümüz kalp ritimimiz den ve süt ile kokumuz ile rahatlıyorlar, normal emzirme süresi 2 saatte bir olması gerekiyor ve o emzirme saatleriniz de büyük ihtimalle bebeğiniz uyuyor, aktif emme mi yapıyor yoksa dinlene dinlene mi emiyor izlemeniz lazım? Birde doktor bana bebekler midesinin dolduğunu anlamaz sizin göğsünüzü bırakmasını beklemeyin max 15-20 dk yeterlidir yoksa sabaha kadar da emer akşama kadar da demişti. (İkinci bebeğim max 5 10dk emiyor her 1.5 -2 saatte emziriyorum ) oğlum da ise her 30dk her 1 saatte bir emzirdim mükemmel kilolu bir bebekti sonuç? 😃her gece 1 saatte bir uyanıyor sabah dan akşama kadar aynı şekilde her zaman emmek istiyordu hiç dönmedi hatta doktor geç yürür emekler dedi,hiç emeklemedi dönmedi 9 aylık olana kadar.emekleme ise popo üstü ilerliyor düştüğü yerden biz kaldırıyorduk.