minikmucizemm19 rozeriin wfi özelliğinde hover programını indiriyorsunuz. Sonra kurutmalıgı seçiyorsunuz kapağın içindeki seri numarasını okumuyorsun zaten devamı programlar çıkıyor oradan bir sürü program var
yrnyrn061 melek3675 benim makinem profilo kurutma hoover servis koyulduğunu söyledi mağazada koyulmuyor diyorlar ama hayette koydular araya bir aparat koydular bir sorun olmadı
minikmucizemm19 rozeriin kurutmalık üstündeki programdan çok fazlası var ama cekme yapan var dikkatli kullanmak lazım
rozeriin minikmucizemm19 merhaba makinem bugün geldi ama uygulama hangisi adı ne olarak geçiyor bir de kullandığınız program nedir ilk defa denicem şimdi
marinko Niyesordunbucevabi nevresimleri hangi programda atıyorsunuz ilk defa attım yorgan kılıfımın resmen şekli şemali kaydı bidaha da atamadım
Niyesordunbucevabi marinko genel de hassas program var 1,5 saatlik ona atıyorum size tavsiye çarşaf ve nevresimleri katlayıp atın o zaman düğüm olmuyor
Alpmomy Marianne 1 saate nasıl kuru oluyor acaba ben 3 saat antialerjide kurutuyorum hep anca öyle tam kuru çıkıyor
Marianne Alpmomy makinayı çok doldurursanız 3-4 saatte anca kurur. Yarım dolduruyorum, bebek kıyafetleri 45 dk kuruyor, yetişkin 1 saat, en fazla 1,5 saatte kuruyor.
Alpmomy Suskunyolcu aynen bende sadece anti alerji kullanıyorum 3 saat oda anca onda tam kuru çıkıyor
buaklinerdenaldinnerden melek3675 benimde çamaşır makinem arçelik hoover kurutma makinesi aldım koydular üstüne aparatla hiçte öyle bişey demediler ilk defa sizden duydum
minikmucizemm19 rozeriin hover makinenin programı indirmeniz gerekiyor ardından zaten gerekenleri yapınca kuruluyor biraz uğraşmak gerek İnterneti bağlamak,Bluetooth açmak,konum açmak falan
Marianne rozeriin sadece tek mod kullanıyorum, benim için önemli olan kıyafetin kuru çıkması. 1,5 saatlik mod var ona atıyorum. Ütülenecek kıyafetleri de hafif nemli olarak çıkarıyorum, daha kolay ütüleniyor.
Mtzzeynep rozeriin direk tuvalete koyacıklarını düşünmüyorum oraya mermer falan koyup sabitlemeniz gerekiyor azda olsa makine sallanıyor.
rozeriin Niyesordunbucevabi çamaşırları kurutmadan çıkardım ama ıslak kokusu var ıslak kalınca kötü bir koku olur ya öyle o komu nasıl gider acaba güzel kokması için napmam lazım
Niyesordunbucevabi rozeriin rossmanda kurutma makinesi için koku mendilleri varmış ondan deneyin bende almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun