hellomy99 Kızlar doğum yardımı parası için başvuru yaptım ayın başında ama süreci nasıl takip edeceğim hiç bilmiyorum eailem uygulamasına bakıyorum orada da tarih falan yazmıyor süreç ne durumda nasıl öğreneceğiz yada paranın yatıp yatmadığını nasıl bakacağız
katerinapetrova hellomy99 ben e devletten kontrol ederek takip etmiştim ama hemen yatmıyor başvurunuz onaylandıktan sonra 2 ayı buluyor tek seferlik yardımsa
melikeakblt Önce e devletten bakın başvurun onaylanıp onaylanmadığına sonrada ilk öğretmenim ailen uygulamasından takip edin ama hemen yatmıyor
hellomy99 melikeakblt e devletten doğum yardımı başvuruya tıklayınca eailem ‘e yönlendiriyor giriş yapıyorum doğum yardımı ödeme diye bir yer var oraya basıyorum ama bişey yazmıyor süreçle alakalı
Serifealya Yada aile sosyal hizmetleri arayıp öğrenebilirsiniz benim ki 2 ayda olmuştu yani bebegim 2 aylik oldu öyle. maasimi alabildim
annesininaski_ Serifealya 2 aylık olduğun da bebeğiniz paranız ilk yattigin da toplam 10 bin mi yatirdilar yoksa yine 5 bin mi acaba
katerinapetrova 01tpr benim ilk bebeğim o yüzden yardım tek seferlikti 5000 tl yatırdılar 2 aylık değil tek seferlik süreç uzuyor o yüzden 2 ayı buluyor
yesim58 katerinapetrova nasıl ve nerden başvuru yaptınız acaba e devletten yapmaya çalıştım bir dünya şey doldurmamı istiyor
katerinapetrova yesim58 ay yanlış bir şeye başvuru yapıyor olabilir misiniz acaba aile ve sosyal hizmetlerin başvurusunda çok bişey istemiyor çünkü
bnnryksl annesininaski_ tek bebekse 5 yatıyor 2 çocuklu iseniz 2. ayda onaylanırsa 6500 yatar . Ben ikiz bebek dünyaya getirdim birine 5 diğerine Direk 1500 toplam 6500 yatırdılar suan her ay 1500 yatıyor 2 cocugum olduğu için
Liyosunannesi annesininaski_ geç yatarsa geciken aylarıda yatırıyolar. Aralıkta doğum yaptım başvurdum ocakta yattı benimki. şubata kalmıs olsaydı 2 aylık yatırıcaklardı.
katerinapetrova hellomy99 doğum yardımı yazdığımda ilk baştaki sgknın olduğu bi sayfaya yönlendiriyor oraya tekrar edevlet bilgilerimle giriş yapıp takip ettim ben ilk ailem uygulamasına yönlendirme yapmadı hiç