Esrrr Merhaba hanımlar 2,5 aylık bebeğim gündüz hiç uyumuyor zaten sadece 15 er dakika kucağımda kestiriyor gece uykusuna da 11 den önce geçmiyor sizde durumlar nasıl bu aylarda normal mi arkadaşlar bu
dmrcesra Esrrr çok normalmiş canım ben doktorlara sordum aynısını hala yaşıyorum gece uyuyorsa gündüz uyumaması hiç sorun değilmiş
dmrcesra Esrrr Benim bebeğim sabah 7 den akşam 9 10 11 artık keyfine göre uyursa uyur gece de iki saatte bir uyanır sabah 5 den sonra da bir saatte bir uyanır doktorlara sordum çok normal dediler hep evde iş güç yapamaz oldum çocuk gözünü hiç kırpmıyor
sdnce Esrrr bence normal bebekten bebeğe değişir tabiki. Ben bebeğime 1 haftada düzen oturttum 2 aylıkken . Çok rahat ettim. sabah 8 buçukta uyanıyoruz 1 saat uyanık kalıyor uyutuyorum böyle böyle yarım saat 45 dk uyuyor nadiren 1 saat oluyor akşam 8 8 buçukta gece uykusuna geçiyor . Sakin bir bebekse uyum sağlar deneyebilirsiniz
lilithhh00 Esrrr aynı bebegım bebegım 3 aylık olucak gundur uyku sıfır uyusada 20 dkka akşam 9 da uykuya gecıuo acaba bızım bebek sızınkıyle aynımı😹😹
Serifealya Benimki gündüz verimli uyku uyumazsa ne meme emiyor nede uyuyor o yüzden gündüz uykusuna önem veriyorum gerekirse isler kalsın diyorum
dmrcesra Esrrr Sağlıklı olsun da gerisini düşünmüyorum Filistin de hastanelerde sokaklarda ne hallerde bebekler görüyoruz insan haline şükrediyor