sdm30_ hilalll2 Benimde 2.5 aylık çok çok uzun süre emmezse ancak öyle sertleşir bende o yüzden ne kadar olduğunu anlayamıyorum. Bebeğime yettiğini düşünüyorum kilo da alıyor .
fairytale07 hilalll2 Lütfen size tavsiyem yetmiyor mu diye düşünceye kapılıp mamaya başlamayın. Ben çok pişmanım meme reddi oluşuyor sonrasında. Sütünüz yetmezse doktorunuz zaten söyler, ben yaptım bir hata siz yapmayın.
hilalll2 fairytale07 şuan için öyle bi düşüncem yok bi süre daha takip edeceğim kilo alımı yavaşlarsa doktorumuz başlayın derse ancak öyle başlarım teşekkür ederim
yrnyrn061 Bebeğim 6 aylık geceleri uzun uyuduğunda veya dışarıya çıktığımızda sık emzirmezsem göğüslerim sertleşiyor merak etme sütün tabikide vardır vücut bir süre sonra ihtiyaç anında süt üretmeye başlıyormuş 😊
melike_54 Benimde öyle 2 aylık bebeğim 23.00 te emiyor uyuyor gece 3.30 yada 4.00 te kalkıyor tekrar emiyor bidaha sabah 7.30 yada 8.00 de emiyor ama bazı geceden sabaha bezi çok az çişli oluyor bu yeterli beslenemediğini mi gösterir
hilalll2 melike_54 o bizde de oluyo çok emse bile yapmıyo uzun uyuduğu zaman annem uzun uyursa yapmaz dedi bende çok takılmadım çünkü doyduğundan eminim
melike_54 hilalll2 Kilo alımı güzel diye bende endişelenmedim ama acaba yetersiz mi diye düşündüm takip edicem geceleri şimdi