pag Hanımlar ben Elele park beşik aldım anne yanı olarak kullanmak için ama yan tarafını açtığımda bana doğru olan kısmının içine giriyor kuzum hadi içini doldurdum diyelim bu defa oradaki demir kısmı çok sert kısım çok deli yatıyor nasıl yapabilirim
gizem1111 pag bende de var o beşik yanında verdikleri yatak çok ince daha kalın bi yatak aldım ben bi sorun yaşamadım demirler rahatsız etmiyor o yüzden
suheyla92 pag yatas twiny kullandik biz benmki de elele madre modeldi hic sorun yasamadim sizin niye oyle oldu acaba. Yüksek kullandim ben 8 aya kadar. Ust kısımda.
surprizbebe pag filenin içine mi giriyor? Eğer öyleyse o kısımda plastik kilitler var ya onları bağlamalısınız. Kendi yatağı çok ince olduğundan ben yataş twins almıştım ikisini üst üste koyunca yatağı sıfırlıyor
pag suheyla92 evet bizim yatağımızda o fileye giriyor kızım içini doldursam da biraz deli uyuduğu için demirler sert kalıyor bana doğru gelemiyor
pag surprizbebe evet ever fileye girer gibi oluyor ben onu bilmiyordummm hemen bakayım,bizim yatağımızda aynısı üst üste deneyeyim bende