dryy01 Kızlar hamileyken veya emzirirken sigara kullandınız mı linç gelmesin lütfen, 10 yıldır içiyorum gebeliğin başlarında bulantıdan aklıma bile gelmiyordu ama bulantı geçince…. Nasıl bıraktınız kendimi çok suçlu hissediyorum
yenianneoldumm dryy01 ben bırakamadım cok denedim ama olmadı malesef… aza indirmek isterken dahada cogaltıım yasak ya canım dahada cok istedi ayrıca yargılamak kimsenin haddi değil herkes kendi evladına anne sigara kadar bircok zararlı şey var ama sigaraya karsı eleştiri hep ön planda oluyor. İyi birşeymi asla vicdan azabı ceke ceke içtim doktorum strese girme 5 i gecme dedi . Benim bebegim zayıf dogdu ben sigaraya bağlıyorum.
gg3848 dryy01 ben zorlansam da kendimi sıkıp içmemiştim bir şey olursa onun vicdan azabını yaşamaktansa sen ağla demiştim kendime🙈 çok zorlanıp strese giriyorsanız günde en fazla 5 tane olacak şekilde doktorlar izin veriyor ama bilemiyorum doktorunuzla bu durumu bir konuşun isterseniz
senaeyit dryy01 9 ay boyunca kustuğum için içemedim tiksindim emzirirken canım çok istedi bikere denedim çok ağır geldi hem de vicdan yaptım ve bidaha hiç içmedim
mamacitaa_ dryy01 ben asermistim acayip bir şekilde içmek istedim halbuki hayatımda hiç sigara içen birisi de değildim 😂
dryy01 yenianneoldumm kesinlikle canım daha çok istiyor, doktorum strese girmendense 3 tane ile sınırla dedi kendimi öyle avutuyorum çok üzülüyorum ama bırakamıyorum
dmlmrt8 yenianneoldumm evet gerçekten bu konuda hiç yorum yapmak istemiyorum insanlar o kadar anlayışsız ve düşüncesiz ki herkesten aynı iradeyi bekliyorlar ne yazıkki , ben hamileyken de sonrasındada içtim malesef tek yapabildiğim şey nikotini en az olanı içtim .
pudu Bende çok denedim ama bırakamadım hamileykende içtim emzirirkende ama benim sütüm yok gibi birşey mama ağırlıklı besleniyor ona güveniyorum hamileykende plasenta koruyor diye ona güvendim tabi hepsi başaramadığımın bahanesi çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok bebeğimin sağlığında
O1Anne dryy01 kendim sigara kullanmıyorum Hamilelikte emzirme sürecinde kullanılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum çocuğunuzun sağlığı için dişinizi sıkın bence yinele tercih sizin ☺️
yenianneoldumm dryy01 bende oyleydim ama hem içip hem stres yapmanız kotü kafanıza takmadan için stres altında içmeyin 5 adeti gecmemeye calışın birde devamlı kefir için ve bol su
Meryemozen dryy01 hamileligin başlarında bıraktım ama sonlarında stresten geri başlamıştım 😏 elimden geldiğince azalttım ama günde 2 3 tane falandi hatta bazi gunler hic icmedigim oluyodu kizim 6 aylik emzirmiyorum ama yine içiyorum gunde 2 3 tane 😏
Gulsum3 dryy01 ben içtim hamıleyken de emzırırken de alışmışım sonuçta bırakamadım ama beım doktorum ocean mumy önerdi folik asit bittikten sonra buna başladım doğum gününe kadar içtim bebegı koruyormuş şükür bi sorun olmadı
yrnyrn061 Hamile olduğumu öğrendim ama bırakamadım maalesef günde max 4 içiyordum 6 aylıkken birden bıraktım hiç canım istemedi doğumdan sonra da içmem dedim ama maalesef dayanamadım bir kere çekeyim aman kahvenin yanına keyif yapayım derken yine başladım 6 ay oldu doğum yapalı evde olursam aklıma pek gelmiyor ama dışarıya çıkarsam içiyorum maalesef ayrıca ben çocuğun kilo almasını buna bağlamıyorum açıkçası oğlum 4.320 kilo doğdu doktorum da sigara içmen suyunu etkiler çok fazla içmemeye çalış demişti ki 🙂
MamaUygarVibes dryy01 Elinizden geldiğince içmemeye calisin hamilelikte gelişim geriliği oluyor belki ilerideki yaşamını bile etkileyecek içtiğiniz sigara.
yenianneoldumm happymomk 2870 dogdu cok kahrolmuştum ama eger düşğk kiloda doğomunuz olursa üzülmeyin cok cabuk toparlıyolar