durukussssss Merhaba arkadaşlar. Kızımın doğum günü var. Mercimek köftesi, peynirli börek yapacağım. Kurabiye de eklemek istiyorum güzel tarifleriniz var mı. Başka neler yapayım
simseklivekalpli durukussssss arkadaşım kafede kutladı. Makarna salatası Sarma Sigara böreği +kafeden tatlı kuru pasta aldı ve pasta. Bu şekildeydi
yenibir durukussssss ben yapmıştım yine de tercih meselesi cnm sen onun yerine başka bir şeyde yapabilirsin
simseklivekalpli durukussssss brownie kurabiye olabilir pasta var aslında çok tatlıys gerek var mı ya 😬
oylesinebiri__ durukussssss sarma cupcake patatesli rulo börek makarna salatası tatli tuzlu kurabiye ben bunları yapmıştım kurabiye 5 dakika kurabiyesi yapabilirsiniz hem pratik hem de tadı güzel
myprincess1 durukussssss Bu benim bebeğimin doğum günü menüsüydü fikir olsun geçen cumartesi kutladık 🎂
alparslanmomms durukussssss biz çekirdek aile olarak kutladık yine de masa hazırladım. Şöyleydi; Lahana sarması Börek Soğuk baklava Cevizli baklava Çerez Cips Bebişimin yiyebileceği sağlıklı kek Makarna salatası Bir de zaten standart doğum günü pastası