pudu Birazdan kanguru alacağım annemin ısrarıyla çokta araştmadım açıkçası deneyimli anneler aşırı pahalı birşey de olmasın kalitesizde olmasın istiyorum var mı önerebileceğiniz birşey
gizemtemel Merhaba bende bele baglanan sling aldim memnun kaldim ama uc dort aylik olunca bel destekli kanguru almayi dusunuyorum trendyoldan bkabilirsin guzel urunler mevcut
pudu gizemtemel çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bebeğim şuan 3 aylık sling almayım yukarıda arkadaşlar solomombaby önermişler onu alacağım 🌸
melek0610 mamabear_ ergobaby var bizde de ama bebeğim çok huzursuz oluyor giyene kadar ve uzun tutamıyorum içinde. Siz ne kadarlıkken koymaya başladınız? Boyu mu kısa kalıyor daralıyor içinde anlamadım kucakta çok yorucu oluyor
gizemtemel pudu evet o zaman sling tasiyamabilir ama bel destekli alin cunku tasimak cok zor bebek ile cok agir oluyo
yagizmom_ pudu Ben satın almak yerine kiralamini sayfasından 3 aylık babyjörn kanguru kiralamıştım 3. Aydan sonra zaten istemedi bebeğim ve zaten süresi bittiği içinde iade ettim satın almak yerine böylede yapabilirsiniz
pumpkinmom yagizmom_ bebeğim 1 aylık şu an Kolik bir bebek olduğu için sürekli kucağımda. Kiralamak daha mantıklı aslında. Nerden kiraladınız ve her kullanım sonrası temizleyip mi gönderiyorlar?
yagizmom_ pumpkinmom “kiralamini” sayfasından. Kiralık ürün neticede be temizleyip gönderdim ama geleni tabiki bebeğime yıkamadan kullanmam ne olursa olsun ben yıkayıp kullanıyorum
yagizmom_ pumpkinmom hayır değil hatta bazı kişilere sıfır kutulu ürün bile gidiyormuş denl gelişine bağlı ama bana gelen kanguru gayet temizdi