mervebrs Kızlar çam sakuradannbera testi için randevu nasıl alınıyor?illa oraya gitmek mi lazım telefondan randevu vermezler mi
zeynep865 mervebrs telefondan alamazsınız oraya normal gidiyorsunuz doktor yönlendiriyor gidip gün içi veya farklı güne randevu alıyorsunuz
zeynep865 mervebrs zaten 5dklık işlem bebek uyuyorsa müsaitlik varsa aynı gün yapıyorlar biz yaptırdık aynı günde. Başka hastanede yer bulamadığım için mebcur çam sakuraya gittim şaşkınlık içinde kaldım memnun ve yarım saatte hallederek ayrıldık
zeynep865 mlss5 devlet hastanesinde rop yaptırmanızı önermem asla istanbuldaysanız liv hastanesinde süleyman hoca var kesinlikle öneririm
mervebrs mlss5 naptiniz peki kbbdan mi randevu aldınız sanirim orada randevu olup yönlendirevekler bende bugun telefondan hastaneyi aradim kbb bolumune bagliyorlar ama telefonu acan olmuyor
zeynep865 mlss5 ben 8 bine yaptırdım:( üç tane olunca zor tabi. Biz 4 kez yaptırmak zorunda kaldık birde 33 haftalıktı oğlum sizinkiler kaç hafta. Dünyagözde 6ya yapıyor sanırım
mlss5 zeynep865 34 haftalık doğdular ilk testen geçtiler sıkıntı yok dediler ama tekrar yapılması gerekiyormuş ücretleri çok fazla
zeynep865 mlss5 evet yeniden yapılması gerekiyor prematüre bebekler için hayati önem taşıyor. Sağlıkla büyüsünler benimki 7.5 aylık oldu🥲
Kubra-2607 Kbb den randevu alıyorsunuz onlar size bera testi için tarih veriyorlar.Eğer müsaitlik var ise aynı günde yapıyorlar.Çam sakurada aynı günde yaptırmıştım.
mervebrs Kubra-2607 benim bebegim suan 2 aylik canim 6 aylikkennyapilmasi gerekiyormus sanirim ben o zaman kbb eandevu alayim
Kubra-2607 mervebrs evet 6. Aydan sonra yapılıyor siz hastanedenmi randevu almaya çalışıyorsunuz anlamadım ama mhrs ysda 182 den randevu alınıyor ayrıca bebeğiniz 2 aylıksa şimdiden alamazsınızki randevu