Tugceksck kbra_kaan25 ben kaldım. Myom olduğunu bilmiyodum kontrole gittiğimde öğrendim çok büyük değildi 2 cm. Hamilelikte biraz daha büyüdü 2.5 falan oldu sanırım
Dmt-01 kbra_kaan25 yeri ve büyüklüğü önemlidir diye düşünüyorum.Benim vardı.doğum sırasında aldı doktor portakal büyüklüğündeydi dedi.rahim ön duvarındaydı benim
Tugceonrdml_ kbra_kaan25 benim var ameliyat olmam gerekiyor %60 rahim de alınacak bende tesadüfi bir sekilde gittim . doktor mango büyüklüğünde miyomun var gebelik düşünüyormusun dedi şuan için değil dedim gebe kalman gerekiyor 1 yıl veriyorum sana eğer gebe kalamazsan ameliyat olmak zorundasın dedi ne gibi riskleri var dediğim de de rahimle beraber alınabilir tekrar çocuk sahibi olamazsın dedi 9 aydır deniyoruz 3 üncü çocuk için bu arada ama nasibimiz de yok demek ki olmadı ayrıca pkos da çıktı üzerine
kbra_kaan25 anladım bende yeni öğrendim bir doğum yaptım hiç öyle bişey söylememişlerdi sonrasında büyüdü mü anlamadım ama hamile kalmak istiyorum sıkıntı olur mu diye merk ettim doktor sıkıntı olmaz dedi ama yinede kalan varmı merk ettim