1bebek1cocuk1anne Anneler hastane çantamı hazırlıyorum ve 1,2 eksik kaldi bu aksam gidip alcam kullanip memnun kaldiginiz biberon var mi meme reddi yapmayan hangi marka almaliyim
yagizsmom 1bebek1cocuk1anne Philips avent alabilirsiniz ama mümkün olduğunda emzirin biberına başvurmayın. Valizde de gerek yok çok içiniz rahat etmezse anne süt kaşığı alabilirsiniz ilk zamanlar için o daha uygun Biberon vermeyin dememin sebebi de biberonda her çektiğinde aynı miktarda süt gelecektir fakat sizin memenizde bu kadar düzenli süt gelmeyeceği için meme reddi her biberon yapabilir.
annelikyolculugumm 1bebek1cocuk1anne ilk zaman için kesinlikle süt kaşığı tavsiye ederim, akışı kendiniz ayarlayabiliyorsunuz zaten. Hatta hemşire biraz fazla damlat ki yutması gelişsin demişti 🪴 avent kullanmama rağmen meme reddi yaşıyorum hatta bir ara emziği bıraktı avent biberon ucunu emmek istiyor istiyor ısrarla 😕🙄 bibs emziği tuttu da biberon ucu emmeyi öyle bıraktı çok nadir krize giriyor sadece onunla sakinleşiyor 🤕
1bebek1cocuk1anne yagizsmom teşekkür ederim süt kaşığı aldım biberon da almak istedim ama çok haklısıniz inşllah gerek kalmaz biberona
kbralshn Ben Lansinoh un biberonunu kullandım gayette güzeldi her ayına uygun başlıkları vardı ve hiçte meme reddi yaşamadım tavsiye ederim güvenle kullanabilirsin