Kucukmucizem2704 Kizlar 10 aylik oglum oyun oynarken resmen kendini dövüyor arabayla oynuyor mesela bi anda arabayi agzina agzina vuruyo normal mi ya çözemedim
Deletedmom201 Kucukmucizem2704 aslında normal bir durum. Yani şöyle ki 1 yaşa doğru başlar 3 yaşa kadar devam edebilir.bebeğinizin dil gelişimi tamamlanmadığı için kendini ifade edemediğimden kaynaklanıyor.bunu yaptığı sırada aşırı büyük tepkilerden kaçının.sadece o an ona sarılın öpün ve sakince bunun doğru olmadığını söyleyin.dikkatini başka birşeye çekin
Mucizem_0809 Kucukmucizem2704 aynen canım oluyor bide el kol hareketleri yokmu 🤦🏻♀️ sinirden kendini sıkıyo bağrıyo ağlıyo kafasına vuruyo
ebrarin_annesi Kucukmucizem2704 benm kizimda 8 aylık elindeki oyunca sert sekilde hincini alircasina masaya cat cat vuruyo bagirarak 😏
[silindi] Kucukmucizem2704 normal on ay 21 günlük oğlum da sinirli istediği bir şey olmayınca kendini yırtıyor olana kadar memnuniyetsiz davranıyor her şey mükemmel olacak o ne derse o olacak 🤦🏼♀️ ama bizimki vurmuyor daha çok sinir halinde
Kucukmucizem2704 Mucizem_0809 ayni vlla kafasını yere vuruyo bardak falan olsun elinde attiriveriyo nere gelirse gelsn
1Dost Benim kızımda bile var 7 aylık kızdığı zaman bogazından çıkan bi sesle ııııı yapıyo ellerini çat çat nereye gelirse vuruyor geçen kucagımdaydı bana tokat attı resmen 😂
Mervehicip @1Dost benim kızım da 6 ay 13 günlük valla aynı şekilde bağırıp bize vuruyo sabahları bizden önce kalktıysa babasına bana tokatı vurarak uyandırıyo 😂
Goktug4343 Bizde 10 aylığız resmen ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyo sinirden dişlerini sıkıyo kalıcı olacak diiye korkuyrm @Kucukmucizem2704