Oyle-iste zeynep1401 2 ana ogun 2 ara öğün yiyiyor sabah uyanınca kahvaltı peynir domates patates yumurta pankek krep bazen Menemen ne denk gelirse öğlen yoğurt veriyorum akşam da haşlanmış sebze ve et çeşitleri yoğurt ne varsa artik uyku oncesi meyve yoğurt vb veriyorum. Kalan zamanlarda da emmek istedikçe emiyor.
zeynep1401 Oyle-iste domates ben vermedim hiç vermeli miyim alerjen bi besin diye okumuştum bi kac yerde
murek 2 ana öğün 1 ara öpün veriyorum sabah yumurta menemen veya avakado irmik gibi şeylerden hazırlıyorum öğlen meyve akşam sebze veya çorba yanında doğurt onun dışında mama içiyor 3 saatte bir besliyorum
zeynep1401 murek menemen verdiğinize göre sizde domates veriyorsunuz o zaman bende Salatalık veriyorum kahvaltıda ama domates denememistim onuda deniyim bi tadımla baslatiyim, meyve püre şeklinde mi veriyorsunuz bir de portakal mandalina verdiniz mi?
zeynep1401 Oyle-iste bende tadım yaptiriyim o zaman, siz de portakal mandalina verdiniz mi? Bir de soğan sarımsak verdiniz mi
murek zeynep1401 yok domates vermiyorum çiğ domates yasak diye biliyorum zaten pişmiş de vermedim irmik bebek salçası ve yumurta sarısından yapıyorum ben menemen çok seviyor meyve püre yapıyorum tek ya da 2 3 meyveden yulaf unlu yada irmikli bazen yoğurt seviyorsa yoğurtla da olur benimki yoğurtla meyve yemiyor
ebrar344 zeynep1401 ben portakal mandalina domates çilek bal yumurta beyazı hariç herşeyi veriyorum sabah öğlen akşam ara öğün 3 kere oluyor canı isterse işte 🌸
Oyle-iste zeynep1401 Fırında tavuk yaparken içine koyduğum soğandan verdim yemedi. Sonradan brokoli çorbası yaptim içine hafif zeytinyağı ile kavurup koydum blenderdan geçirdim yedi. Portakal ve mandalina da meyve süzgecinde verdim 1 er kez asitli olduğu için cok vermek istemedim ama mevsimi olduğu için de tattırdım. Sarımsak vermedim henüz çorbalara minik eklense sorun olmaz bence.
zeynep1401 ebrar344 bende onları vermiyorum bi tel yumurta beyazı veriyorum doktorumuz başlatmıştı bize 7. Aydan beri yiyor