canandemir Merhabalar öncelikle cevaplayan herkese çok teşekkür ederim şimdiden, bebeğim 5 buçuk aylık sünnet için hastane, doktor, fiyat, memnuniyetinizi artısı eksisi ve ne zaman yaptırdığınızın bilgisi bekliyorum sizlerden.
nnoktaa canandemir çakmak erdem hastanesi zafer dörtdoğan. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle gitmiştim çok memnun kaldık.
alparslannmom1 canandemir esenyurt barış bağbancı çok iyi bir doktor 9 aylıkken yaptırdım bebeğim hiç anlamadı bile sünnetten sonra eve gelince bir kere ağrı kesici verdim günlük hayatına devam etti 5 gün karton bardak kullandık sonrası kantoron yağı hemen iyileşti çok memnun kaldım
ayseorhann canandemir başakşehirde özel bi klinikte Dr Alparslan Kuş 4.5 aylıkken klampli yaptırdık o zaman 7.5₺ civariydı şuan oğlum 9 aylık. Biz memnun kaldık klampli olduğu için eve gelir gelmez duşa sokabildik ilk gece çiş yaptığı zaman biraz yanması oldu onun içinde lidokain jel veriyorlar her işeme sonrası sürüyorsunuz. Bir haftada toparladı iyice bizim sürecimiz kolaydı.
nnoktaa canandemir 16 günlükken yaptırdım. Çok küçük olduğu için inanılmaz kolay ve rahat geçti. Bakımı da zorlamadı. Aynı bez aynı bez bağlama stili.. ekstra bi pansuman yaptım sanırım 3 gün. 10. Güne kadar madecassol sürdüm sadece.
pelinbozkurtk canandemir türkiye hastanesinde yeğenim oldu yıllar önce çok memnun kaldık hala doktor orada
Rwerdst canandemir İstanbul Ümraniye Ümran tıp ümit hanım var. Kardeşimin de doktoru ayrıca. Kardeşim 24 yaşında 😃 Oğlumu 22 günlük sünnet etti.