Lazziya23 Selam hanımlar oğlum 29 aylık beni gerçekten perişan etti kaç gündür bağırıyorum ona sonra bağırdım diye de kendime kızıyorum ama artık dayanamıyorum son bir haftadır yemek yemiyor bezini değiştirmeme izin vermiyor banyoya girmek istemiyor yani ne istesem tam tersini istiyor yemek zaten yok bezini altına yapıyor değiştirelim diyorum acır diye ağlıyor yani değiştiriyoruz kendi de gülüyor sonra acımadığını fark ediyor banyoya girmek istemiyor normalde de suyu çok sever bir çocuk gerçekten ne denediysem ikna edemiyorum psikolojim çok bozuldu
3kedili2bebekli Lazziya23 tuhaf gelecek ama ikna etmeye çalışmayı bırakın kizmayi stres olmayı da bırakın bezini değiştirmek isteyince gel tamam mı deyin, acıkınca şöyle deyin banyo yapmak istemiyor mu tamam yarın yapmak istersen şöyle deyin 1 hafta akışına bırakın relax olun kendi karari olunca hepsini yapacak sizde bir oh diyeceksiniz en garanti yöntem buymuş
masal_ece Lazziya23 Aynı sorunlar bende de var oğlum 26 aylık şimdiye kadar uslu,sözümden çıkmayan çocuk gitti bambaşka biri geldi inatçı,herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor,bez değiştirmek tam bir zulüm,yemek zaten yok umarım bunlarda geçer ya😒
kimbumadam Lazziya23 Ben de ısrar etmiyorum , banyodan sonra kaçıyo giyinmiyo sen bilirsin diyorum bırakıyorum o peşimden geliyor. Ya da çıkmamız gerekiyosa , kıyafet seçmek ister misin diyorum. Bez olayını da bırakarak çözüm bulduk
3kedili2bebekli Lazziya23 demesin 1 saat ne ki gerçekten sizin teklif etmeyeceginizden emin olmalı o bezi degistirmenin kendi karari olduguna inanmalı sonra mecbur diyecek pişik olursa da bezini değiştirmek istemedin o yüzden pişik oldun bak tüh vs derseniz bir dahakine paşa paşa gelir 😂 yani 2 yaş çocukları ne kadar umursamaz olursanız her şeyi kendim karar veriyorum zannederse o kadar kolay olur
bebeklianne_ Lazziya23 Lazziya23 ayy bizde de durumlar aynı aklımı kaçıracam gerçekten Allah bütün annelere sabır versin çoook zor birde evde bakınca daha, zor tek biyere gidemiyoruz gitsekde baş edemem herhalde tek başıma