Selam kızlar uzun hikaye ama kısa tutmaya çalışacağım oğlumun yaklaşık 10.ay 11.aydan beri dışı ağrıyor çürük var 3 tane 12.aydi sanırım ilk diş doktoruna gittik ağzını açmadı malesef bu arada oğlum 3 buçuk yaşında telefonda foto vardı onu gösterdim doktora neyse doktor dedi burda yapılmaz dışı dedi hastaneye gitmeniz lazım genel anestezi ile yapılmalı yada burda yapılır söyle yapılır maske takıp yarı baygın yapıp ama yarım kalma ihtimali var ağzını açmıyor birde dedi daha küçük 4 yaşına gelmeli ama o zamana kadar durur mu bilemem dedi neyse ağrı kesici yazdı birde geldik tabi o sıra oğlumun ara ara çok ağrıdi dışı ilaç verdim hep sonra bir arkadaşımla konuştum dedi birsuru 3 yaşında yapan doktor var niye öyle demiş dedi bende başka yerden randevu aldım 2 hafta oluyor sanırım ona götürdüm orda da açmadı ağzını oda aynı şeyi dedi hastaneye gidin genel anestezi ile yapılsın diye tm dedik hastaneyi eşim aradı kaldığımız yerin hastanesini sadece engelli çocuk alıyorlarmış istemediler tabi ben bu ara aile doktorundan VS acil yazılı kağıt felan aldım dişçiden felan sonra bize yarım saat uzakta bir yerin hastzneyi aradım 6 ay dedi yer yok hicbiryerdz anlamadım en son bize 1 saat uzaklıkta bir yere gittik üniversite hastanesine orası da almadı normal hastzneye gidin dedi oranın devlet hastanesi mne gittik işte aldı orası doktor görecek önce tabi oğlum gene açmadı doktorla konuştuk VS en erken 4 aya var dedi malesef ve o gün 10a verildi randevumuz oraya gudecez oğlum aç olacak bir fitil vereceklermiş uyusturacakmis oğlumu uyku hali olacakmış yani tam baygın olmayacak ama yapabilirse yapacaklar yoksa malesef hatsnzrye yollayacak orasıda gene genel anestezi ile yapılsın diye ama orda daha çok beklersiniz dedi bilmiyorum belki yaptırır dedi bazı hiç ummadığımız çocuklar yaptırıyor dedi bilmiyorum şuan kafam karışık 4.aya kadar 2 ay beklicem zaten o zaman da olmazsa tekrar ameoiyat için beklicem artı öncesinde anestezi doktoru VS görecek an az 2 ayda ordan beklerim en az yani dişçinin de dediği gibi altta ki dişine zarar verebilir apse yapabilir kaldım iki ara bir derede sizin başınıza geldi kızlar yurtdisinda olup bilgisi olanda varsa sevinirim 🥺🌷💕